Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livssstil

Velkommen hos diætisterne i Aalborg

Opnå et varigt vægttab med kostvejledning fra kliniske diætister

Hos vores diætister i Aalborg får du personlig kostvejledning, der tager udgangspunkt i dig, dine ønsker og vaner. Din diætist hjælper dig med at få omlagt dine kostvaner, guider dig gennem sundhedsjunglen og skræddersyr en kostplan specielt til dig.

I vejledningen lægges der vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Diætisten tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide at spise og udarbejder en kostplan, så den passer ind i din hverdag og til dit behov.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

"Vejen frem mod vedvarende livsstilsændringer handler om at sætte realistiske mål, der passer ind i din hverdag. En sund og afbalanceret hverdag bør ikke bære præg af forbud og løftede pegefingre, men bør derimod bestå af de gode valg, der giver dig værdi og livskvalitet."
- Marie Louise, Klinisk Diætist

“Mange forbinder sundhed med et liv i afsavn og forbudte fødevarer. Det bekymrer, mere end det gavner. Hos mig er intet forbudt – alt handler om mængder og kontekster. Jeg vil sammen med dig, med udgangspunkt i dine behov og ressourcer, skabe grobund for, at livsstilsændring og nye vaner kan se dagens lys – så du kan nå DINE mål.”
- Kristine Gjesten, Klinisk Diætist

DiætistHuset Aalborg

DiætistHuset Aalborg

Vesterbro 18, 2. sal

9000 Aalborg

Kundeudtalelser

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...