Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne på Frederiksberg

Vores diætister hjælper dig til et varigt vægttab

DiætistHuset på Frederiksberg tilbyder vejledninger i blandt andet vægttab, elitesport, irriteret tyktarm og PCO/PCOS. Her møder du ingen løftede pegefingre og hokuspokus-kure. Vi udarbejder en kostplan med dokumenteret effekt og tilrettelægger et forløb ud fra dine ønsker og ressourcer.

Vi gør det muligt at få sundhed og livsnydelse til at gå op i en højere enhed. Det er ikke altid nødvendigt med en fuldstændig omlægning af kosten, ofte er det små justeringer, der skal til. Vi fokuserer på ændring af livsstil og hjælper dig til at få indarbejdet sundere kostvaner, der gør at ændringerne også holder på lang sigt. I vejledningen lægges der vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Vores dygtige diætister følger dig nøje. Fra start til slut får du vejledning, så du når dit mål.

Her bliver du udelukkende mødt af kliniske diætister, som er den eneste faggruppe i Danmark med autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at vejlede i kostens betydning for sundhed og sygdom.

Læs mere under vores behandlingsområder – Vi glæder os til at se dig!Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

“Strikse regler og afsagn er ikke vejen til et sund liv. Jeg arbejder med livsstilsændringer der holder i længden. En sund livsstil handler om at finde balancen mellem næring og nydelse samt kost og motion.”
- Hannah Tolberg, Klinisk Diætist

DiætistHuset Frederiksberg

Klinikken ligger sammen med Frederiksberg Privatklinik. Der er busstoppested lige ved klinikken og god mulighed for at parkere.

DiætistHuset Frederiksberg

Godthåbsvej 109 A

2000 Frederiksberg

Kundeudtalelser

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...