Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livsstil

Velkommen hos diætisterne i Solrød

Her får du professionel kostvejledning som passer til netop dig og dit liv

Hos DiætistHuset i Solrød gør vi det muligt at få sundhed og livsnydelse til at gå op i en højere enhed. Det er ikke altid nødvendigt med en fuldstændig omlægning af kosten, ofte er det små justeringer, der skal til. Vi fokuserer på ændring af livsstil og hjælper dig til at få indarbejdet sundere kostvaner, der gør at ændringerne også holder på lang sigt.

I vejledningen lægges der vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Vores dygtige diætister følger dig nøje. Fra start til slut får du vejledning, så du når dit mål.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

“Sundhed er ikke alt, men uden sundhed er alt intet”
- Josefine Qvortrup Olsen, Klinisk Diætist

“Spis for at leve, men lev ikke for at spise. Lad mig hjælpe dig med at nå dit mål, med at spise rigtig og leve sundt.”
- Dorthe Jürs, Klinisk diætist

DiætistHuset Solrød

Klinikken ligger sammen med Køge Bugt – Ryg og Knæcenter.

DiætistHuset Solrød

Solrød Strandvej 92

2680 Solrød

Kundeudtalelser

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Christina

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 5195 1012 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...