Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livsstil

Velkommen hos din diætist i Vejle

Her i DiætistHuset er det dig som er i centrum. Vi sælger ikke en ny slankekur men hjælper dig til en sundere livsstil som holder i længden.

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er, hvis der ikke er noget mad, som er forbudt. Samtidig er det vigtigt at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om.

Vi tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide og skræddersyr en kostplan der passer netop til dig og din hverdag.

 

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

“For mig er sundhed langt mere end blot æble-gulerodssundhed, det er også nydelse og velvære. Derfor lægger jeg stor vægt på, at alt er tilladt – men med måde, og skræddersyr forløbet efter din hverdag”
- Camilla Højholdt, Klinisk Diætist

DiætistHuset Vejle

Der er gode parkeringsmuligheder lige ved klinikken der ligger i Slagteriet udviklingspark. Drej ned ved Havnegade nr. 28. eller kør efter Havneparken nr. 2. Vi ligger i lokale 1.3.

DiætistHuset Vejle

Havneparken 28

7100 Vejle

Det siger kunderne

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...