Diætist Huset
Menu

Velkommen hos din diætist i Aabenraa

Her får du professionel kostvejledning og et resultat der holder!

DiætistHuset i Aabenraa tilbyder professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Vores mission er at hjælpe dig til at nå dine mål, hvad enten du er overvægtig, har PCO, irriteret tyktarm eller lignende. Vi udarbejder en personlig kostplan, der er tilpasset netop dit mål og ambitioner – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.

Sammen lægger vi en strategi for, hvordan du kommer videre og når dine mål uden at miste glæden ved at spise. Vores filosofi er, at intet er forbudt – det handler bare om mængder.

På klinikken bliver du udelukkende mødt af kliniske diætister, som er den eneste faggruppe i Danmark med autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at vejlede i kostens betydning for sundhed og sygdom.

 

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Søs Hornstrup, Klinisk Diætist

“Uanset om du gerne vil tabe dig, tage på, mindske symptomer fra din sygdom eller bare leve lidt sundere, kan det være udfordrende at passe en livsstilsændring ind i hverdagen. Hos mig laver vi sammen en plan der passer til dig og dit liv, ud fra de ting der betyder noget for dig. Her er ingen forbudte fødevarer, det handler bare om de rette mængder og en generel sund og varieret kost.”
- Søs Hornstrup, Klinisk Diætist

DiætistHuset Aabenraa

Klinikken ligger hos FysioDanmark Aabenraa

DiætistHuset Aabenraa

Lille Kolstrup 24

6200 Aabenraa

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...