DiætistHuset Aarhus, Åbyhøj

Velkommen hos din diætist i Aarhus, Åbyhøj

Hos DiætistHuset i Aarhus, Åbyhøj tilbyder vi personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Vi sætter fokus på at de kostændringer du laver, også er realistiske.

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er, hvis der ikke er noget mad, som er forbudt. Samtidig er det vigtigt at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om. Vi tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide og skræddersyr en kostplan der passer netop til dig og din hverdag.

På klinikken vejledes i alle aspekter der vedrører mad, sundhed og sygdom. Du kan læse mere under behandlingsområder.

Vi glæder os til at se dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Ansatte på klinikken

Camilla Mathiasen, Klinisk Diætist

"Restriktioner og løftede pegefingre hører for mig ikke hjemme i en sund hverdag. Du og jeg vil i fællesskab finde frem til en løsning, der fungerer for dig ud fra dine muligheder. Jeg ser frem til, at lære dig og dine muligheder at kende."
- Camilla Mathiasen, Klinisk Diætist

DiætistHuset i Aarhus, Åbyhøj

Indgangen til klinikken ligger ud til Klamsagervej og der er gratis parkering foran. Klinikken ligger på 1 sal og kan tilgås via trapper. Tag plads i stolene for enden af trappen. Det er betalingsparkering, de 2 første timer er gratis.

DiætistHuset i Aarhus, Åbyhøj

Klamsagervej 35, 1. sal

8230 Aarhus, Åbyhøj

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...