Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos DiætistHuset i Viby, Aarhus

Hos DiætistHuset i Aarhus, Viby tilbyder vi personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Vi sætter fokus på at de kostændringer du laver, også er realistiske.

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er, hvis der ikke er noget mad, som er forbudt. Samtidig er det vigtigt at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om. Vi tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide og skræddersyr en kostplan der passer netop til dig og din hverdag.

På klinikken vejledes i alle aspekter der vedrører mad, sundhed og sygdom. Du kan læse mere under behandlingsområder.

Vi glæder os til at se dig. 

 

 

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Ansatte på klinikken

Sanne Tang, Klinisk Diætist

"I min optik er sundhed ikke sure slankekure og løftede pegefingre. Sundhed er at have en hverdag, hvor du trives og vælger den mad som du kan gode lide. Alt skal være tilladt - det handler om den rette mængde og kontekst. Sammen finder vi den løsning, som passer til lige præcis dig, og som du har det godt med hver dag."
- Sanne Tang, Klinisk Diætist

Anne Baden Bertelsen, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

"For mig handler sundhed om både fysisk og psykisk velvære. Med udgangspunkt i dig og din hverdag finder vi sammen en løsning, der kan hjælpe dig med at nå dine mål uden at gå på kompromis med nydelse og livskvalitet."
- Anne Baden Bertelsen, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

DiætistHuset i Aarhus, Viby

DiætistHuset i Aarhus, Viby

Clausholms Alle 2, 2. sal

8260 Aarhus, Viby

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...