Diætist Huset
Menu

Vælg mellem abonnement og pakkeforløb

Alle mennesker er forskellige, så derfor er der sjældent 2 forløb hos vores kunder er er ens. Det er forskelligt fra person til person, hvor ofte man har brug for at tale med sin diætist. De vaner vi har haft i 20 år ændres ikke på 3 samtaler, uanset hvor dygtig en diætist man har.

Det er svært at sige nøjagtigt hvor mange konsultationer, du har brug for. Det varierer meget og afhænger af både den enkelte person og af den problemstilling, som du kommer med.

 

Hvilken løsning du skal vælge, afhænger af dit mål

Erfaringsmæssigt kan vi se at de kunder som når deres mål hurtigst, og som holder deres vægttab, er dem som har gennemgået et intensivt forløb og fortsætter hos deres diætist når deres mål er nået.

Langt de fleste har brug for at komme over en længere periode og vælger derfor at opstarte et abonnement, da det er den billigste løsning.  I starten kommer man oftest 1 gang om ugen, men efterhånden som forløbet er godt i gang, kan det aftales at der går 2 uger imellem konsultationerne. Det er nemt og fleksibelt at ændre abonnementtype, hvis du har brug for at komme oftere eller der skal gå længere i mellem dine samtaler.

Abonnementstyper

Vi har sammensat vores abonnementer, så du kan vælge netop det abonnement, der passer bedst til dig. Har du spørgsmål til de enkelte abonnementstyper, hjælper vores kundeservice gerne. Det er nemt at skifte mellem de forskellige abonnementstyper, hvis du får brug for at komme oftere eller der skal gå længere tid mellem dine samtaler.

Fælles for alle vores abonnementer er at de kan opstartes når du har været til din 1. konsultation. Du behøver ikke på forhånd beslutte hvilket abonnement du skal tegne, det aftaler du blot ved dit første med din diætist. 

 

Premium

Det abonnement som de fleste af vores kunder vælger at starte med og det som vi kan se giver det hurtigste resultat for vores kunder. Det passer i høj grad til dig som er ny kunde og har et ønske om vægttab, lider af irriteret tarm eller har en spiseforstyrrelse.

Her kommer du 4 gange om måneden og bliver fulgt nøje af din diætist. Hun giver dig den viden du skal bruge for at navigere rundt i sundhedsjunglen og i arbejder intensivt på at ændre dine uhensigtsmæssige vaner. Den tætte opfølgninger sørger for at du ikke falder tilbage i gamle vaner eller mister motivationen.

Pris 899 kr. pr måned - Spar 55%

 

Plus

Er til dig som har gået fast hos din diætist i en længere periode, du er kommet et godt stykke i forhold til dit målsætning og din motivation er høj.

I abonnement 2 mødes du med din diætist hver anden uge. Al forskning viser at det er vigtigt med opfølgende konsultationer når man har nået sit mål, for ellers vil de fleste ende med at tage de tabte kilo på igen. 

Pris 549 kr. pr måned - Spar 45%

 

Basis

Er til dig som har nået dit mål og nu skal fokusere på at vedligeholde dit vægttab. Her kommer du 1 gang om måneden for at sørge for at du ikke falder tilbage i gamle vaner.

Undersøgelser viser at ca. 90% tager de tabe kilo på igen efter de har opnået et vægttab. Netop derfor anbefaler vi at du kommer til opfølgende samtaler – også når du har nået dit mål, typisk 1 gang om måneden det første år, således at du kan fastholde de gode vaner.

Pris 349 kr. pr måned - Spar 30%

Pakkeforløb

Kommer du for at få kostvejledning i forhold til allergi, intolerance, eller ønsker at forbedre din sportspræstatioin, kan det være at en af vores pakkeforløb passer bedst til dig. Vi anbefaler at du snakker med din diætist omkring hvilken løsning der passer bedst til netop dig når du kommer til din første konsultation. 

Når du køber et pakkeforløb, får du 1. konsultation, 1 skræddersyet kostplan og X antal opfølgende konsultationer, afhængig af hvilken pakke du vælger.

 

Bronzepakke

Indeholder 1. konsultation, 1 skræddersyet kostplan og 3 opfølgende konsultationer.

 

Sølvpakke

Indeholder 1. konsultation, 1 skræddersyet kostplan og 6 opfølgende konsultationer.

 

Guldpakke 

Indeholder 1. konsultation, 1 skræddersyet kostplan og 10 opfølgende konsultationer.

 

Platinpakke

Indeholder 1. konsultation, 1 skræddersyet kostplan og 15 opfølgende konsultationer.

 

Se priser for de enkelte klinikker.

Loading...