Onlineforløb om vægttab

Er du en af dem som har en travl hverdag, hvor du ikke altid har tid til at komme ind på en af vores klinikker? Eller bor du langt fra vores fysiske klinikker?

Det er ikke noget problem - Vi kan stadig hjælpe dig med at opnå det vægttab, du ønsker alligevel. Med vores online kurser har du mulighed for at gennemføre vægttabsforløbet hjemmefra i fred og ro.

 

Videnskabelige teknikker til at opnå et varigt vægttab

Du kan finde masser af steder som reklamerer med vægttabskurser. Forskellen på DiætistHuset og mange af de andre såkaldte ”kosteksperter” er, at vi arbejder ud fra videnskabelig dokumentation og ikke blot ud fra egne erfaringer.

Når det gælder om at ændre vaner, så er der ikke én måde, som virker for alle. Det er også derfor, at det er de færreste, som har succes med at følge en af de populære selvhjælpsbøger, hvor forfatteren har lykkes med at ændre sine kostvaner i bogen giver opskriften på, hvordan det gøres. Det kan godt være at det er lykkes for forfatteren, men det er bestemt ikke ensbetydende med at det er en løsning for alle andre.

LÆS MERE OM INDHOLDET I ONLINEFORLØBET OG KØB DET HER!

 

Onlineforløbet bygger på over 10 års erfaring med kostvejledning

I DiætistHuset er vi førende på viden, resultater og har et indgående kendskab til, hvordan vi laver individuelle løsninger, som passer til den enkelte person. Vi tager ikke udgangspunkt i egne erfaringer og tror, at de kan overføres til alle andre. Når det gælder om at ændre vaner, er der desværre ikke én måde, som virker for alle. Vi mennesker er alle forskellige, og vi træffer vores valg på forskellige grundlag og erfaringer. Derfor er vi ikke et ”fits all” koncept, hvor alle skal spise efter de samme regler.

 

Kender du en del til sund kost – uden at du formår at tabe dig?

Viden om sundhed og mad gør det desværre ikke alene, det kræver en aktiv indsats fra din side hvor du arbejder med dine vaner. Vi er med dig hele vejen og giver dig alle de redskaber, som du har brug for. Vi lover dig, at du kan nå din drømmevægt og holde den resten af livet, hvis du følger vores langsigtede strategier. 

Problemet er, at dine gamle vaner ikke forsvinder af sig selv, og du har derfor brug for de rigtige redskaber, til at lave nye vaner som kan holde. I onlineforløbet lærer du at mærke efter, hvorfor du spiser, som du gør. Hvad er det for nogle behov du har, og hvordan du kan ændre på, hvad der udløser dine vaner. 

 

Populære vægttabskoncepter virker ikke for alle

Du er sikkert er stødt på f.eks. Vægtvogterne, Sense, LCHf mv. Det virker helt sikkert for nogen, men der desværre også rigtig mange, som det ikke lykkes for. Dette medfører, at man ofte vil sidde tilbage med en følelse af nederlag og fiasko over ikke at kunne komme i mål. Dette beviser blot, at vi alle er forskellige, og det er individuelt fra person til person, hvad der driver os til at ændre på vores vaner. 

 

Slankekure gør dig tyk

Har du prøvet et hav af kure, men ender gang på gang med at tage det hele på igen? Når du taber dig ved hjælp af en slankekur, så er der stor risiko for, at du ikke når et varigt vægttab, fordi du ikke ændre på dine vaner. Faktisk viser forskning at 95% tager de tabte kilo på igen efter en slankekur!

 

Forstå dine vaner for et opnå et varigt vægttab

En ting er sikkert: Gamle vaner ikke forsvinder, men i stedet kan de erstattes af nye vaner. Du kan kun ændre en vane, hvis du forstår, hvorfor du har den.

Hvis du ikke får skabt dig nogle nye holdbare vaner, så ender det med, at du tager det hele på igen. Det forklarer også, hvorfor du sikkert har oplevet, at det er så svært at påbegynde at træne eller undlade at spise slik. (For når vi først har udviklet, en rutine med at sidde i sofaen, i stedet for at løbe eller spise slik hver eftermiddag, så bliver mønsteret liggende i vores hjerne for altid. Men du kan tvinge de dårlige vaner i baggrunden, hvis du laver nye vaner som udkonkurrere de gamle vaner.

I onlineforløbet lærer du, at finde ud af hvilket behov og hvilken trang der driver dine vaner. Du lærer, hvordan du fjerner de forhindringer og dårlige mønstre som holder dig fast i dine dårlige vaner, og i stedet fokusere på at finde sunde og brugbare løsninger.

LÆS MERE OM HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG MED AT ÆNDRE VANER

KØB FORLØBET HER

 

Loading...