Danmarks dygtigste diætister

I DiætistHuset er du i centrum og vejledningen tager derfor altid udgangspunkt i dit liv og dine behov. Vi arbejder vi ud fra en kognitiv tilgang. Dvs. at kostvejledningen tager udgangspunkt i dit aktuelle problem og din livssituation. Diætisten hjælper dig med at se på succesoplevelser og muligheder for at afhjælpe dine udfordringer. Det betyder at du ikke vil opleve løftede pegefingre og der er mere fokus på, hvad der ligger til grund for udfordringen, og hvordan du får løst det, end på hvorfor det er opstået. 

Kostvejledningen er helt individuel og vi fokuserer på at give dig netop den viden og de redskaber, som du har brug for. Nogle har brug for at vide, hvordan det er mest optimalt at sammensætte sine måltider, hvordan man opretholder et stabilt blodsukker eller at få nye ideer til aftensmaden. Andre har stor viden inden for kost og sundhed, men har svært ved at få en sund livsstil til at hænge sammen med en travl hverdag. Mens andre oplever at spise på følelser og kommer nemt til at bebrejde sig selv, hvis de har spist noget som de havde bestemt de ikke måtte. 

Rammerne for din nye livsstil sætter vi i fællesskab, så den er opnåelig og holdbar på sigt. Vi ved hvad der skal til for at opnå en bedre livsstil og et liv uden strenge restriktioner. 

 

Modsat manges overbevisning, er diætister ikke fanatiske når det kommer til sund kost og vaneændring. Vores holdning i Diætisthuset er, at alt er tilladt at spise - det handler om de rette mængder.

Vi tror ikke på løsninger der er så restriktive at man må aflyse sociale arrangementer eller blive væk fra morgenmødet. Vi sammensætter en plan hvorpå dagligdagen stadig kan hænge sammen og værdsættes. Hovedreglen er at der nemt kan være plads til søde sager, hvis man i hverdagen spiser sundt og varieret.

Kommer du for at få kostvejledning i forbindelse med en specifik sygdom eller allergi, kan der naturligvis være tilfælde, hvor der er specielle fødevarer som vi ikke anbefaler dig at spise.

Vi synes det er vigtigt at du får svar på netop dine spørgsmål. Derfor vil din diætist gennem forløbet sørge for at indholdet i dine samtaler tilrettelægges efter dine behov. For nogle er det vigtigt, at man fra starten får talt om, hvordan deres tilberedning af mad kan gøres sundere, og hvad som de skal være opmærksomme på, når der handles ind.

En kostplan kan være et godt redskab til at få overblik over dine portionsstørrelser og struktur på dit måltidsmønster. Læs her mere kostplaner.

Mens andre har mere brug for at arbejde med den følelsesmæssige del og få vendt deres tankemønstre i forbindelse med måltider. Læs mere om følelsesmæssig spisning og vaner. 

 

"Jeg har på kort tid kommet rigtig langt i mit forløb hos diætisthuset! Jeg føler jeg bliver hørt og får den rigtige vejledning og for første gang i alt den tid jeg har forsøgt at tabe mig føler jeg mig ikke på kur!
Kæmpe anbefaling her fra!" Nanna

 

Du kan selv vælge om du ønsker at dine konsultationer skal foregå på en af vores klinikker eller det skal være som videokonsultationer. Videokonsultationer giver dig mulighed for at møde og tale med din diætist over video uden af skulle møde op på klinikken. Det er en konsultation som alle andre og det kan bruges i netop den situation, hvor det giver mening for dig.

Du kan frit vælge om alle dine konsultationer skal være over video, om det skal være f.eks. hver 2. konsultation, det er helt op til dig.

 

Hvad er en videokonsultation

En videokonsultation er et møde mellem dig og din diætist, som foregår på video. Med videokonsultationen møder du din diætist, enten hjemmefra, mens du er i skole, på arbejde, eller hvor det passer dig. Videomødet er, ligesom fysiske møder, altid aftalt på forhånd. 

 

Hvordan foregår en videokonsultation

Ved en videokonsultation sender din diætist dig samme dag en mail med et link. Du skal blot klikke på linket, når din konsultation starter, så kan du se og snakke med din diætist, selvom I ikke er i samme lokale.

Det er lige meget, om du benytter din pc, telefon eller tablet (ved iPhone og iPad skal du blot downloade den gratis app der hedder ”Teams” fra Microsoft.

 

Fordele ved videokonsultation

 •         Du kan snakke med din diætist, mens du er hjemme i vante rammer, i et mødelokale på din arbejdsplads eller hvor det nu passer dig.
 •         Du undgår transport til og fra klinikken.
 •         Du skal ikke bruge tid i et venteværelse.
 •         Du undgår at skulle tage fri fra arbejde.
 •         Kortere ventetid.
 •         Flere valgmuligheder for hvornår på dagen din konsultation skal foregå.
 •         Hvis du f.eks. barn syg behøver du ikke af aflyse din konsultation.
 •         Hvis du angst eller andet som gør at det er svært at komme afsted.
 •         Erfaring viser, at video er lige så godt, som når du møder fysisk op til din konsultation.
 •         Hvis du har spørgsmål til fødevarer du har hjemme, har brug for at diætisten kigger på nogle varedeklarationer eller lign. behøver du ikke at tage dem med på klinikken, men kan blot vise dem mens i taler sammen.

 

Hvem kan have konsultationer over video

Som hovedregel kan alle kunder modtage vejledning via video. Du aftaler med din diætist eller vores kundeservice, hvordan videokonsultationer kan bruges i dit forløb.

Du skal være motiveret

Din motivation er det første og afgørende skridt mod en sundere livsstil. Derfor er det vigtigt, at du er motiveret og klar på at lave ændringer i din kost. Vi er klar over at al begyndelse er svær, dette gælder også vaneændring og i høj grad livsstilsændringer. 

Vi står til at bakke dig op og besvare alle de spørgsmål du kommer med, igennem dit forløb. Det eneste vi stiller af krav til gengæld, er at du møder motiveret op til den første samtale vi skal have sammen.

Når først vi er kommet i gang, så gør din diætist sit bedste for at vedligeholde din motivation og guide dig på vej – så længe du har troen på at du kan, så skal vi nok hjælpe dig i mål.

5 gode grunde til at vælge DiætistHuset

 • Landets største diætistklinik
 • Kostplan tilpasset DIN livsstil
 • Holdbar livsstilsændring
 • Førende indenfor vægttab
 • Personlig kostvejledning
Loading...