Dækning via din sundhedsforsikring

De fleste sundhedsforsikringer dækker udgifter til diætistkonsultationer. Vi samarbejder med stort set alle sundhedsforsikringer i Danmark, og flere selskaber har valgt DiætistHuset som deres fortrukne samarbejdspartner pga. af vores høje succesrate og professionelle kostvejledning.

Nogle selskaber sender bevillingen direkte til os, hvorefter vi kontakter dig for at aftale en tid. Andre selskaber sender bevillingen til dig, hvorefter du selv skal booke en tid hos os og medbringe bevillingen til din første konsultation.

Forsikringsselskaberne har forskellige regler for, hvad der skal til før de dækker for behandlingen. For de fleste selskaber gælder det, at de har et krav om, at man skal have et BMI over 30 eller under 18,5. Afhængigt af det enkelte selskab får man som kunde normalt mellem 5-12 konsultationer. Hvis du er i tvivl om din forsikring dækker, så ring til din forsikring og hør hvilke regler de har.

Du kan også opnå tilskud gennem Sygeforsikringen Danmark, som netop har hævet deres tilskud til diætist med 50% fra 1. januar 2022.

 

Vi samarbejder med

Loading...