Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livssstil

Velkommen hos diætisten i Fredericia

Kostvaner ligger meget indgroet i de fleste. Mange af vores vaner har vi har taget til os gennem vores opvækst og fastholdt, og er for langt de fleste ikke sådan lige at få lavet om på. Derfor har næsten alle har svært ved at ændre kostvaner på egen hånd og de fleste har brug for professionel hjælp og vejledning, for at det lykkes.

Vejen mod en sundere livsstil starter med en aktiv beslutning hos dig. Din motivation og din vilje er den allervigtigste drivkraft til en varig livsstilsændring.

Når det gælder om at tabe sig – og at holde vægten, så findes der ikke én løsning som virker for alle. For det, som virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden. Det er derfor det er vigtigt at få hjælp hos en diætist, som netop er uddannet til at finde løsningen for den enkelte og ikke har en standard løsning som alle skal passe ind under.

Hos vores dygtige kliniske diætister får du den nødvendige viden og hjælp der skal. Du får konkrete råd, som er enkle at implementere. Hvis du blot føler dig klar og motiveret til at ændre din kost, så skal vi nok hjælpe dig i mål.

 

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Signe Jakobsen, PBA i Ernæring & Sundhed

”Sundhed er for mig lig med både fysisk og psykisk velvære. Intet er forbudt, men det handler om de rette mængder. Jeg tager altid udgangspunkt i dig og dit liv og min mission er, at vi sammen finder den løsning der passer til dig, således du når dine mål…”
- Signe Jakobsen, PBA i Ernæring & Sundhed

Anna Albrektsen, Klinisk Diætist

"I min optik indebærer et sundt og godt liv ikke restriktioner og slankekure. Sundhed handler om mere end kroppens behov, nemlig om at trives og have det godt. Du er eksperten i dit liv, derfor tilrettelægger vi sammen, et forløb der er passer til dine ønsker og behov, så du kan nå dine mål - uden forbud og dårlig samvittighed."
- Anna Albrektsen, Klinisk Diætist

Ditte Haahr, Klinisk Diætist

”For mig er sundhed ikke strikse regler og frustrerende slankekure, men en livsstil hvor mad og krop harmonerer uden at gå på kompromis med velvære og livskvalitet. Sammen kan vi definere hvad sundhed er for dig. Så vi i fællesskab kan lave en plan, hvor du kan opnå DINE mål og ønsker. Jeg vejleder dig og er din støtte også når udfordringerne opstår.”
- Ditte Haahr, Klinisk Diætist

DiætistHuset Fredericia

DiætistHuset Fredericia

Norgesgade 3 C

7000 Fredericia

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...