DiætistHuset Gentofte

Velkommen hos din diætist i Gentofte

Her får du professionel kostvejledning og et resultat, der holder!

DiætistHuset i Gentofte tilbyder professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Vores mission er at hjælpe dig til at nå dine mål, hvad enten du er overvægtig, har PCO/PCOS, irriteret tyktarm eller lignende.

Flere og flere oplever at have et anstrengt forhold til mad og deres krop. Det kan være svært at finde hoved og hale i de anbefalinger vi konstant bliver bombarderet med. Hvis du ønsker at komme væk fra dårlig samvittighed og få et mere afslappet forhold til mad, dig selv og din krop, så kan vi hjælpe dig. Vejen mod en sundere livsstil starter med en aktiv beslutning hos dig. Din motivation og din vilje er den allervigtigste drivkraft til en varig livsstilsændring.

Din diætist hjælper dig med at få omlagt dine kostvaner og tilpasser forløbet så det netop passer til dit mål og ambitioner – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Sara Stojkovic, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

Dit velvære og din forståelse af sundhed er i fokus, og derfor er udgangspunktet altid dig. Processen omkring en holdbar livsstilsændring er en rejse, som vi i fællesskab udformer, således at den passer til dig og din hverdag. Målet er at skabe et godt forhold til dig selv, mad og krop, hvor livskvalitet, balance og velvære er i centrum.
- Sara Stojkovic, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

DiætistHuset Gentofte

Der er mulighed for parkering på vejen imellem træerne. Indgang igennem lågen, og ind ad den brune hoveddør, hvor du drejer ned til højere ad trappen til kælderen (5 trin med gelænder). Gå ind ad den hvide dør til højre hvor der vil være mulighed for at vente i venteområde.

DiætistHuset Gentofte

Fuglegårdsvej 45, kld.

2820 Gentofte

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...