Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos DiætistHuset i Gentofte

Her får du professionel kostvejledning og et resultat, der holder!

DiætistHuset i Gentofte tilbyder professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Vores mission er at hjælpe dig til at nå dine mål, hvad enten du er overvægtig, har PCO/PCOS, irriteret tyktarm eller lignede.

Din diætist hjælper dig med at få omlagt dine kostvaner og guider dig gennem sundhedsjunglen. Vi skræddersyr en personlig kostplan, der er tilpasset netop dit mål og ambitioner – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.

Vores filosofi er, at intet er forbudt at spise – det handler bare om mængder. 

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Mie Christensen, Klinisk Diætist & Cand. Scient. i Klinisk Ernæring

”Kosten er et effektivt værktøj til et sundt, godt og langt liv og mange sygdomsrelaterede problemstilling kan afhjælpes af en næringsrig og varieret kost. Jeg vil vejlede og støtte dig i, hvad der er den optimale kost for netop dig og hjælpe dig, med at opnå dine mål og ønsker”
- Mie Christensen, Klinisk Diætist & Cand. Scient. i Klinisk Ernæring

Lilja Overgaard, Cand. Scient. i Human Ernæring og Bachelor i fødevarevidenskab

"Sundhed og velvære omhandler både fysisk og psykisk trivsel. Derfor imødekommer jeg hele dig med alle de udfordringer du står over for. Fortæl mig dine drømme og mål og jeg vil udarbejde en behandlingsplan som realistisk vil føre dig i mål."
- Lilja Overgaard, Cand. Scient. i Human Ernæring og Bachelor i fødevarevidenskab

DiætistHuset Gentofte

Klinikken ligger sammen med Gentofte Fysioterapi og TræningsCenter. Ring på hos Fysioterapeuterne.

DiætistHuset Gentofte

Gentoftegade 52, 3. sal

2820 Gentofte

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...