Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos DiætistHuset i Gentofte

Her får du professionel kostvejledning og et resultat, der holder!

DiætistHuset i Gentofte tilbyder professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Vores mission er at hjælpe dig til at nå dine mål, hvad enten du er overvægtig, har PCO/PCOS, irriteret tyktarm eller lignende.

Flere og flere oplever at have et anstrengt forhold til mad og deres krop. Det kan være svært at finde hoved og hale i de anbefalinger vi konstant bliver bombarderet med. Hvis du ønsker at komme væk fra dårlig samvittighed og få et mere afslappet forhold til mad, dig selv og din krop, så kan vi hjælpe dig. Vejen mod en sundere livsstil starter med en aktiv beslutning hos dig. Din motivation og din vilje er den allervigtigste drivkraft til en varig livsstilsændring.

Din diætist hjælper dig med at få omlagt dine kostvaner og tilpasser forløbet så det netop passer til dit mål og ambitioner – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Gita Mørch, Klinisk Diætist

"Jeg står for en holistisk vejledningstilgang, hvor de fysiske og psykiske faktorer influerer hinanden i et dynamisk samspil. Udover at hjælpe dig med faktuel viden vedrørende ernæring, finder vi sammen roden til din problematik og derudfra kreerer en løsning, der passer dig. En ændring, hvor du kan mærke dig selv og som virker vedvarende."
- Gita Mørch, Klinisk Diætist

Lone Nordin, Klinisk Diætist

"Sundhed handler om både fysisk og psykisk trivsel, og jeg vil støtte dig i at opnå de mål, du ønsker fra start til slut."
- Lone Nordin, Klinisk Diætist

Line Malm, Klinisk Diætist

”En livsstilsændring sker ikke natten over, men tager tid. Din nye livsstil skal derfor være holdbar resten af livet og ikke kun for en kort periode. Jeg tilbyder vejledning hvor du er eksperten i dit liv og hvor vi sammen finder frem til en livsstil, som for dig er realistisk og fungerer i din hverdag. Jeg støtter dig undervejs igennem hele forløbet.”
- Line Malm, Klinisk Diætist

Kirstine Kragesteen, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

”I et forløb hos mig arbejder vi i dybden med dine vaner for at finde årsagen til dine udfordringer. Du vil aldrig blive mødt af forbud eller løftede pegefingre, men være i et trygt rum med plads til det der er vigtigt for dig. Min fineste opgave er at være din samarbejdspartner i din rejse mod det der giver dig livskvalitet og energi i dit liv.”
- Kirstine Kragesteen, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

DiætistHuset Gentofte

Klinikken ligger sammen med Gentofte Fysioterapi og TræningsCenter. Ring på hos Fysioterapeuterne.

DiætistHuset Gentofte

Gentoftegade 52, 3. sal

2820 Gentofte

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...