Diætist Huset
Menu

DiætistHuset Helsingør

DiætistHuset Helsingør

Velkommen hos din diætist i Helsingør

Her får du den hjælp du skal bruge, for at ændre dine kostvaner. Handlinger hvor vi spiser, er ekstremt vanestyret og mange af vores vaner har vi har taget til os gennem vores opvækst og fastholdt, og er for langt de fleste ikke sådan lige at få lavet om på. Derfor har næsten alle har svært ved at ændre kostvaner på egen hånd og de fleste har brug for professionel hjælp og vejledning, for at det lykkes.

Vejen mod sundere vaner starter med en aktiv beslutning hos dig. Din motivation og din vilje er den allervigtigste drivkraft til en varig livsstilsændring.

Der findes ikke én løsning som virker for alle når det drejer sig om at opnå et vægttab. Det, som virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden. Det er derfor vigtigt at få hjælp hos en diætist, som netop er uddannet til at finde løsningen for den enkelte og ikke bruger standard løsning som alle skal passe ind under.

Hos vores dygtige kliniske diætist får du den nødvendige viden og hjælp der skal. Du får konkrete råd, som er enkle at implementere. Hvis du blot føler dig klar og motiveret til at ændre din kost, så skal vi nok hjælpe dig i mål.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Nikolaj Byg Jørgensen, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

”Alle mennesker har en forskellig opfattelse af hvad det vil sige at være sund. Jeg hjælper dig ud fra dine forudsætninger og dit mål. Et sundere liv behøver ikke at betyde et kedeligere liv, og vi tager derfor udgangspunkt i netop dit liv og din hverdag. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og at vi er fælles om forløbet, hvor du er i centrum, så vi sammen kan sikre at du når bedst i mål.”
- Nikolaj Byg Jørgensen, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

DiætistHuset Helsingør

Klinikken kan let tilgås med adgang uden trapper. Få parkeringpladser foran klinikken. Gode parkeringsmuligheder ved stationen eller bycentret, der ligger 10 minutter væk på gåben.

DiætistHuset Helsingør

Fiolgade 10 B

3000 Helsingør

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...