Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livssstil

Velkommen hos diætisten i Hjørring

Opnå et varigt vægttab med kostvejledning fra klinisk diætist.

For at opnå et sundt og forsvarligt vægttab, skal du være opmærksom på, at kroppen under vægttabet har brug for at få de rigtige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Med en skræddersyet kostplan fra vores diætister vil du opleve at få mere energi og overskud i din hverdag og ikke lider afsavn eller er sulten.

Når det gælder om at tabe sig – og at holde vægten, så findes der ikke én løsning som virker for alle. For det, som virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden. Det er derfor det er vigtigt at få hjælp hos en diætist, som netop er uddannet til at finde løsningen for den enkelte og ikke har en standard løsning som alle skal passe ind under.

At ændre kostvaner er for de fleste rigtig svært at gøre på egen hånd. Vores diætister coacher og inspirerer dig under hele forløbet. Du får hjælp til hvordan du holder fast i de nye vaner og undgå at falde tilbage i et gammelt mønster, uanset om du har brug for hjælp til opnå et vægttab, få et mere afslappet forhold til mad eller har brug for kostomlægning i forbindelse med sygdom.

Klinikken er pt lukket pga. barsel. Vi åbner op igen i slutningen af foråret 2019.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

Kristine Gjesten, Klinisk Diætist

“Mange forbinder sundhed med et liv i afsavn og forbudte fødevarer. Det bekymrer, mere end det gavner. Hos mig er intet forbudt – alt handler om mængder og kontekster. Jeg vil sammen med dig, med udgangspunkt i dine behov og ressourcer, skabe grobund for, at livsstilsændring og nye vaner kan se dagens lys – så du kan nå DINE mål.”
- Kristine Gjesten, Klinisk Diætist

DiætistHuset Hjørring

Klinikken ligger sammen med Fysiodanmark, Højvangen fysioterapi og Træning.

DiætistHuset Hjørring

Åstrupvej 53

9800 Hjørring

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...