Diætist Huset
Menu

DiætistHuset Hørsholm

DiætistHuset Hørsholm

Velkommen hos din diætist i Hørsholm

Hos DiætistHuset i Hørsholm kan du sætte forventningerne højt. Vi yder professionel kostvejledning og hjælper dig til at nå dine mål, hvad enten du vil tabe dig i vægt, har irritabel tarm eller af andre grunde har brug for at omlægge dine kostvaner. 

Mange af vores kostvaner har vi har taget til os gennem vores opvækst og fastholdt, og er for langt de fleste svære at lave om på egen hånd. Derfor har langt de fleste brug for professionel hjælp og vejledning, for at det lykkes. 

Vejen mod en sundere livsstil starter med en aktiv beslutning hos dig. Din motivation og din vilje er den allervigtigste drivkraft til en varig livsstilsændring.

Når det gælder om at tabe sig – og holde vægten efterfølgende, så findes der ikke én løsning som virker for alle. For det, som virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden. Vores dygtige kliniske diætist giver dig den nødvendige viden og hjælp der skal. Du får konkrete råd, som er enkle at implementere. Hvis du blot føler dig klar og motiveret til at ændre din kost, så skal vi nok hjælpe dig i mål.

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er at de ændringer man foretager er realistiske. Derfor arbejder vi ud fra at intet er forbudt at spise, det handler om mænger og sund fornuft. Samtidig er det vigtigt, at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om.

Se ledige tider og book din tid her

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Cecilie Sørensen, Klinisk Diætist

’’Sundhed er, i min optik, en kombination af en sund vægt, et sundt sind samt plads og prioritering af frihed, nydelse og egenomsorg. Vores samarbejde, og de ændringer der skal til for at du kan få et sundere jeg, vil tilpasses og tage afsæt i din hverdag og de erfaringer (gode og dårlige) som du allerede har gjort dig. Med små ændringer kan vi skabe store resultater.”
- Cecilie Sørensen, Klinisk Diætist

Anne Sofie Rubek, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

''Sundhed er mere end tallet på vægten, og der skal være plads til frihed og nydelse. Det handler om balance. Alt er tilladt, men med måde. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg, og du kan tale helt åbent til mig. Sammen finder vi vejen til et sundere liv, hvor du lykkes med at komme i mål.''
- Anne Sofie Rubek, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

DiætistHuset Hørsholm

Klinikken ligger i gågaden i mellem Midtpunktet og Trommen. Der er adgang til klinikken gennem opgang A og opgang B. Tag trappen eller elevator til 2.sal, og fortsæt rundt indtil du ser døren med DiætistHusets skilt. Der er gratis parkeringsmulighed i p-kælderen under bygningen (følg skilte mod Trommen).

DiætistHuset Hørsholm

Hovedgaden 55 B, 2. sal

2970 Hørsholm

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...