Diætist Huset
Menu

Velkommen hos DiætistHuset i Hørsholm

Hos DiætistHuset i Hørsholm kan du sætte forventningerne højt. Vi yder professionel kostvejledning og hjælper dig til at nå dine mål, hvad enten du vil tabe dig i vægt, har irritabel tarm eller af andre grunde har brug for at omlægge dine kostvaner. 

Mange af vores kostvaner har vi har taget til os gennem vores opvækst og fastholdt, og er for langt de fleste svære at lave om på egen hånd. Derfor har langt de fleste brug for professionel hjælp og vejledning, for at det lykkes. 

Vejen mod en sundere livsstil starter med en aktiv beslutning hos dig. Din motivation og din vilje er den allervigtigste drivkraft til en varig livsstilsændring.

Når det gælder om at tabe sig – og holde vægten efterfølgende, så findes der ikke én løsning som virker for alle. For det, som virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden. Vores dygtige kliniske diætist giver dig den nødvendige viden og hjælp der skal. Du får konkrete råd, som er enkle at implementere. Hvis du blot føler dig klar og motiveret til at ændre din kost, så skal vi nok hjælpe dig i mål.

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er at de ændringer man foretager er realistiske. Derfor arbejder vi ud fra at intet er forbudt at spise, det handler om mænger og sund fornuft. Samtidig er det vigtigt, at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om.

Se ledige tider og book din tid her

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Tau Berg, Klinisk Diætist

"Sundhed afgøres ikke af tallet på vægten, men af om vi har det godt både fysisk, psykisk og socialt. Livskvalitet opnås ved at få et godt forhold til os selv og vores krop. Det gør vi ved at arbejde med vores vaner, værdier og identitet. Sammen finder vi vejen, så det vil lykkedes dig at nå dit mål. Hver gang man tager et skridt mod målet, er man et skridt tættere, og jeg støtter dig hele vejen."
- Tau Berg, Klinisk Diætist

DiætistHuset Hørsholm

Klinikken ligger i gågaden ved Hørsholm Midtpunkt, lige mellem Midtpunktet og Trommen. Der er mulighed for parkering i p-kælderen under bygningen.

DiætistHuset Hørsholm

Hovedgaden 55 B, 2. sal

2970 Hørsholm

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...