Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livssstil

Velkommen hos diætisten i Holbæk

Føler du at dine tanker omkring mad fylder for meget? Kan du ikke rigtigt finde rundt i de modstridende udtalelser omkring sundhed? Og ønsker du hjælp til en sund livsstil i en travl hverdag? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig!

I Diætisthuset arbejder vi ud fra at alt er tilladt af spise, bare det er i de rigtige mængder. Ønsker du et vægttab, er det derfor helt uden forbud og restriktioner. Kommer du til kostvejledning fordi du har en sygdom eller allergi, er der selvfølgelig nogle fødevarer vi anbefaler at du ikke spiser.

Hos os er det dig, som er i centrum og vi tager udgangspunkt i netop dine behov og ønsker. Du vælger selv om din diætist skal udarbejde en skræddersyet kostplan som sørger for den rette kostsammensætning og de rigtige portionsstørrelser til dig eller du mere vil arbejde med at ændre specifikke kostvaner og spisemønstre. 

Læs her mere om vores behandlingsområder.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Line Fredsted Enevold, Klinisk diætist

En ting er kostændringer, en anden ting er vedvarende kostændringer. Det vigtige er, at ændringen bliver din fremtid, for at opnå sunde og langtidsholdbare vaner som passer til dit liv
- Line Fredsted Enevold, Klinisk diætist

Josefine Qvortrup Olsen, Klinisk Diætist & Cand. scient i Klinisk Ernæring

“Sundhed er ikke alt, men uden sundhed er alt intet”
- Josefine Qvortrup Olsen, Klinisk Diætist & Cand. scient i Klinisk Ernæring

Mads Blom, Klinisk Diætist

Sundhed er en individuel forståelse og for mig handler sundhed om balance, livsglæde og livskvalitet. I min vejledning er intet forbudt, men det handler derimod om at finde en god balance som passer ind i netop din hverdag og din forståelse af hvad sundhed er for dig.
- Mads Blom, Klinisk Diætist

Marlin Abilashan, Klinisk Diætist


- Marlin Abilashan, Klinisk Diætist

DiætistHuset Holbæk

Gode parkeringsmuligheder foran bygningen - 2 timers parkering. Tag plads i venteværelset til venstre for indgangen i stueetagen og diætisten vil hente dig.

DiætistHuset Holbæk

Amtmandsvej 1

4300 Holbæk

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...