DiætistHuset Holbæk

Velkommen hos din diætist i Holbæk

Føler du at dine tanker omkring mad fylder for meget? Kan du ikke rigtigt finde rundt i de modstridende udtalelser omkring sundhed? Og ønsker du hjælp til en sund livsstil i en travl hverdag? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig!

I Diætisthuset arbejder vi ud fra at alt er tilladt af spise, bare det er i de rigtige mængder. Ønsker du et vægttab, er det derfor helt uden forbud og restriktioner. Kommer du til kostvejledning fordi du har en sygdom eller allergi, er der selvfølgelig nogle fødevarer vi anbefaler at du ikke spiser.

Hos os er det dig, som er i centrum og vi tager udgangspunkt i netop dine behov og ønsker. Du vælger selv om din diætist skal udarbejde en skræddersyet kostplan som sørger for den rette kostsammensætning og de rigtige portionsstørrelser til dig eller du mere vil arbejde med at ændre specifikke kostvaner og spisemønstre. 

Læs her mere om vores behandlingsområder.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Marlin Abilashan, Klinisk Diætist & Cand. Scient i Klinisk Ernæring

"En balance i mellem fysisk og psykisk velvære er vigtigt for sundheden. Lad os sammen finde den balance, der passer ind i din livsstil og de ønsker du har, så vi kan skabe de bedste rammer for din sundhed."
- Marlin Abilashan, Klinisk Diætist & Cand. Scient i Klinisk Ernæring

Line Fredsted Enevold, Klinisk Diætist

''En ting er kostændringer, en anden ting er vedvarende kostændringer. Det vigtige er, at ændringen bliver din fremtid, for at opnå sunde og langtidsholdbare vaner som passer til dit liv''
- Line Fredsted Enevold, Klinisk Diætist

Josefine Qvortrup Olsen, Klinisk Diætist & Cand. scient i Klinisk Ernæring

“Sundhed er ikke alt, men uden sundhed er alt intet”
- Josefine Qvortrup Olsen, Klinisk Diætist & Cand. scient i Klinisk Ernæring

DiætistHuset Holbæk

Bygningen hedder Borgergården, og fra hoveddøren skal du gå op af trappen til 1. salen og til venstre ned af gangen til enden. Her vil der være et skilt med diætisthusets logo. 1 times gratis parkering bag bygningen. Derudover kan man betale for videre parkering.

DiætistHuset Holbæk

Ahlgade 61-63, 1. sal

4300 Holbæk

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...