Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livssstil

Velkommen hos diætisten i Holbæk

Føler du at dine tanker omkring mad fylder for meget? Kan du ikke rigtigt finde rundt i de modstridende udtalelser omkring sundhed? Og ønsker du hjælp til en sund livsstil i en travl hverdag? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig!

I Diætisthuset arbejder vi ud fra at alt er tilladt af spise, bare det er i de rigtige mængder. Ønsker du et vægttab, er det derfor helt uden forbud og restriktioner. Kommer du til kostvejledning fordi du har en sygdom eller allergi, er der selvfølgelig nogle fødevarer vi anbefaler at du ikke spiser.

Hos os er det dig, som er i centrum og vi tager udgangspunkt i netop dine behov og ønsker. Du vælger selv om din diætist skal udarbejde en skræddersyet kostplan som sørger for den rette kostsammensætning og de rigtige portionsstørrelser til dig eller du mere vil arbejde med at ændre specifikke kostvaner og spisemønstre. 

Læs her mere om vores behandlingsområder.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 

 

 

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Louise Tietze, Klinisk Diætist & PBA i pædagogik

"Jeg har fokus på hele dig i min vejledning. Med det mener jeg, at udover at finde frem til de kost- og livsstilsændringer, der vil hjælpe dig - lige så stort fokus har jeg på mental støtte og opbakning. Jeg tager udgangspunkt i dig og din hverdag og sammen planlægger vi, hvordan du bedst kan nå dine mål."
- Louise Tietze, Klinisk Diætist & PBA i pædagogik

DiætistHuset Holbæk

Ligger sammen med FysioDanmark Holbæk på 1. sal

FysioDanmark Holbæk

Munkholmvej 17

4300 Holbæk

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...