Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livssstil

Velkommen hos diætisten i Holstebro

Kostvaner ligger meget indgroet i de fleste af os. Mange af vores vaner har vi har taget til os gennem vores opvækst og fastholdt, og er for langt de fleste ikke sådan lige at få lavet om på. Derfor er det svært ved at ændre kostvaner på egen hånd og langt de fleste har brug for professionel hjælp og vejledning, for at det lykkes.

Vejen mod en sundere livsstil starter med en aktiv beslutning hos dig. Din motivation og din vilje er den allervigtigste drivkraft til en varig livsstilsændring.

Når det gælder om at tabe sig – og at holde vægten, så findes der ikke én løsning som virker for alle. For det, som virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden. Det er derfor det er vigtigt at få hjælp hos en diætist, som netop er uddannet til at finde løsningen for den enkelte og ikke har en standard løsning som alle skal passe ind under.

I Diætisthuset arbejder vi ud fra at alt er tilladt af spise, bare det er i de rigtige mængder. Ønsker du et vægttab, er det derfor helt uden forbud og restriktioner. Kommer du til kostvejledning fordi du har en sygdom eller allergi, er der selvfølgelig nogle fødevarer vi anbefaler at du ikke spiser.

Hos vores dygtige kliniske diætister får du den nødvendige viden og hjælp der skal. Du får konkrete råd, som er enkle at implementere. Hvis du blot føler dig klar og motiveret til at ændre din kost, så skal vi nok hjælpe dig i mål.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Torben Wadim, Klinisk diætist

Sundhed og livskvalitet skal gå hånd i hånd og omhandler både mental, fysisk samt socialt velvære. Vi er alle forskellige og har derfor ikke samme præferencer til, hvad sundhed og livskvalitet er. Jeg vil støtte og hjælpe dig i at opnå dine mål fra start til slut, hvor der tages hensyn til dine personlige og individuelle behov så du kan opnå at blive glad og tilfreds med en livsstil, der giver dig en højere livskvalitet og kan fremme din sundhed.
- Torben Wadim, Klinisk diætist

DiætistHuset Holstebro

DiætistHuset Holstebro

Østergade 10, 2. sal

7500 Holstebro

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...