Danmarks dygtigste diætister

Her i DiætistHuset er det dig som er i centrum. Vores kostvejledning tager altid udgangspunkt i dit liv og dine behov. Vi vejleder dig i, at finde den rigtige balance i forhold til kostsammensætning og portionsstørrelser og du bliver præsenteret for den nyeste viden inden for kost og ernæring. Vi sælger ikke en ny slankekur men guider dig til en sundere livsstil som også holder på sigt.

Rammerne for dig og din nye sunde livsstil skaber vi i fællesskab med enkle og effektive redskaber. Vi ved, hvad der skal til for at opnå en bedre livsstil og et sundere liv uden restriktioner.

 

Kognitiv kostvejledning

Hos os arbejder vi ud fra en kognitiv tilgang. Dvs. at kostvejledningen tager udgangspunkt i dit aktuelle problem og din livssituation. Diætisten hjælper dig med at se på succesoplevelser og muligheder for at afhjælpe dine udfordringer. Det betyder at du ikke vil opleve løftede pegefingre og der er mere fokus på, hvad der ligger til grund for udfordringen, og hvordan du får løst det, end på hvorfor det er opstået.

Kostvejledningen er helt individuel og vi fokuserer på at give dig netop den viden og de redskaber, som du har brug for. Nogle har brug for at vide, hvordan det er mest optimalt at sammensætte sine måltider, hvordan man opretholder et stabilt blodsukker eller at få nye ideer til aftensmaden. Andre har stor viden inden for kost og sundhed, men har svært ved at få en sund livsstil til at hænge sammen med en travl hverdag. Mens andre oplever at spise på følelser og kommer nemt til at bebrejde sig selv, hvis de har spist noget som de havde bestemt de ikke måtte.

Se ledige tider og book tid

Diætister spiser også kage

Mange tror fejlagtigt at diætister er lig med broccoli og gulerødder, men det er på ingen måde rigtigt. Vi har ingen fanatisk tilgang til sundhed og vores holdning er, at alt er tilladt at spise, bare det gøres med måde. Der kan nemt være plads til søde sager, hvis man i hverdagen spiser sundt og varieret.

Det er vores erfaring at man med denne holdning opnår det bedste og mest holdbare resultat. Ønsker du kostvejledning i forbindelse med en specifik sygdom eller allergi, kan der naturligvis være tilfælde, hvor der er specielle fødevarer som vi ikke anbefaler dig at spise.

Din motivation er altid det første og afgørende skridt mod en sundere livsstil. Al begyndelse er svær – også når det gælder en kostomlægning. Derfor er det vigtigt, at du er motiveret, for at opnå resultater. Din diætist vil guide og hjælpe dig med at fastholde motivationen, men du skal have den rette indstilling – nemlig troen på, at du kan, så skal vi nok hjælpe dig i mål!

 

Loading...