Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livssstil

Velkommen hos diætisten i Kalundborg

En livsstilsændring er svær at gøre på egen hånd – hvad enten det handler om vægttab, sygdom eller allergi. 40% af de handlinger vi gør hver dag, foregår på baggrund af vaner frem for egentlige beslutninger. Det er en af grundende til at det er så svært at ændre på sine kostvaner.

Vejen mod sundere vaner starter med en aktiv beslutning hos dig. Din motivation og din vilje er den allervigtigste drivkraft til en varig livsstilsændring.

I Diætisthuset i Kalundborg, sidder vores søde diætister klar til at hjælpe dig med din lige præcis din madproblematik! Her tager vejledningen udgangspunkt i dit specifikke behov, hvor vi skræddersyr en personlig kostplan tilpasset til dine mål og ambitioner. 

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig!

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Oliver Kreutzer Jensen

”Sundhed opfattes forskelligt afhængig af hvem man spørger. Hos mig er der ingen forbudte fødevarer eller løftede pegefingre. Jeg fokuserer derimod på at vi i samarbejde finder frem til en balanceret løsning, som imødekommer dine behov og ønsker, samtidig med at du opnår dine mål.”
- Oliver Kreutzer Jensen

DiætistHuset Kalundborg

Ligger sammen med Go' Form

DiætistHuset Kalundborg

Hareskovvej 19 E

4400 Kalundborg

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...