Diætist Huset
Menu

Velkommen hos DiætistHuset i Kastrup

Skal jeg undgå kulhydrater hvis jeg vil tabe mig? Hvor meget skal jeg egentlig spise på en dag? Kan jeg spise noget som sætter gang i min forbrænding?

Måske har du prøve flere gange at ændre på dine kostvaner, men ikke fået de resultater du ønskede. Vi bliver dagligt bombarderet fra aviser og tv med hvad der er sundt og hvad der ikke er. Men det kan være rigtig svært at finde rundt i de ofte modstridende budskaber man hører.

I DiætistHuset i Kastrup står vores dygtige diætist klar til at hjælpe dig. Vores behandlingsform og vejledningsprincipper bygger på de nyeste forskningsresultater indenfor sundhed og ernæring. Når du kommer og får kostvejledning her, så tager vi udgangspunkt i din hverdag og dit liv. At være sund kan defineres på mange måder, så derfor er det nødvendigvis ikke samme diæt alle skal spise

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Ansatte på klinikken

Sara Kring, Klinisk diætist og cand.scient i klinisk ernæring

"En livstilsændring sker ikke fra den ene dag til den anden og derfor vil jeg både være din støtte, din vejleder, og give dig gode råd og værktøjer til et sundere liv - Et liv hvor netop DIG og DIN krops helbred er i fokus, og hvor DU føler dig hørt og respekteret".
- Sara Kring, Klinisk diætist og cand.scient i klinisk ernæring

Josefine Chappell, Klinisk Diætist

Vejen til en varig livsstilsændring er for mig ikke gennem strikse regler og slankekurer, men en balance hvor alt med måde er tilladt. Du er eksperten i dit liv, og derfor finder vi i fællesskab en realistisk plan, der passer netop dig. Jeg vil guide dig og er din støtte, også når udfordringerne opstår.
- Josefine Chappell, Klinisk Diætist

Oliver Kreutzer Jensen

”Sundhed opfattes forskelligt afhængig af hvem man spørger. Hos mig er der ingen forbudte fødevarer eller løftede pegefingre. Jeg fokuserer derimod på at vi i samarbejde finder frem til en balanceret løsning, som imødekommer dine behov og ønsker, samtidig med at du opnår dine mål.”
- Oliver Kreutzer Jensen

DiætistHuset Kastrup

Klinikken ligger sammen med "Aamodts massage".

DiætistHuset Kastrup

Amager Landevej 139 C

2770 Amager

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...