Elizabeth

Som 19 årig vejede jeg 208.8 kg. Jeg havde det skidt både fysisk og psykisk. Jeg havde lige mistet min mor og jeg kunne samtidig ikke noget fysisk næsten. Det var stort set umuligt at gå 200 meter, at stå op i mere end 5 minutter osv. Jeg havde ramt den berømte bund.

Da jeg startede mit vægttab ud d. 11. februar 2013 var det med en intention om, at jeg skulle have en fedmeoperation (selvbetalt), da jeg ikke troede, at jeg kunne gennemføre et vægttab selv. Jeg skulle tabe 10% først, hvilket er ca. 21 kg, men undervejs gik det op for mig, at jeg godt ville kunne tabe mig uden en operation. Jeg vidste, at det ikke ville være let, men jeg vidste samtidigt, at det ville være bedre for mig i længden.

Da jeg havde tabt de første 15 kg besluttede jeg mig for at begynde hos en diætist igennem Diætisthuset. Jeg havde på daværende ikke den store viden om sund kost og jeg vidste ærligt talt ikke hvordan jeg skulle gribe det hele an. Jeg fik hjælp til hvordan jeg skulle gribe kosten an og jeg fik en, som jeg kunne blive kontrolvejet hos ca. hver anden måned, hvilket var et sikkerhedsnet for mig rent mentalt.

Det er i dag 1½ år siden og jeg har nu tabt 80 kg. Jeg har arbejdet med mine tanker og vaner undervejs, jeg er begyndt at træne 5-6 dage om ugen og jeg spiser sundt og varieret. Derudover har jeg lært at have en balance imellem det sunde og det usunde, så jeg nu kan spise usundt en gang om ugen uden, at jeg overdriver. Den sunde livsstil er blevet en del af mig og det vil den altid være.

Loading...