Svenning Ravn

I august 2015 startede jeg i Chris MacDonalds UTURN2 projekt for diabetikere med kraftig overvægt, hvor en af specialistgrupperne bag os 50 deltagere i 12 måneder er DiætistHuset.

Efter 8 måneder havde jeg bevæget min vægt fra 124 kg til 94 kg og jeg har smidt al medicin til diabetes og kolesterol! Faktisk har min personlige diætist for kort tid siden sagt noget til mig, jeg aldrig før har hørt: ” Svenning – du skal spise noget mere! ” – Og jeg spiser 7 – 8 gange om dagen!

Hvis nogen for 8 måneder siden havde fortalt mig, at jeg næsten ikke har brug for sukker, salt, hvidt mel og fløde, så havde jeg som pensioneret restauratør med speciale i klassisk, dansk mad, nok grinet højt. Nu er virkeligheden imidlertid, at DiætistHuset med sine dygtige medarbejderes vejledning og kostsammensætning har fået en hardcore, 69 årig ”madspecialist” til at nyde produktionen af moderne, lette og grove retter og – ikke mindst – nyde at spise dem!

Den mad, jeg nu og fremover er blevet inspireret til at lave til mig selv og min familie, er ikke dyrere, produktionstiden er kortere, synsindtrykket er bedre, smagen er mindst lige så god – og retterne mætter i lang tid. Tilvænningstiden var lettere en frygtet, fordi fravalget af megen sukker og salt m.m. gav nogle hurtige resultater på vægten, så motivationen på den måde forblev i top!

Derfor stor tak til DiætistHuset, som efter et utal af Jo-Jo kure endelig kunne anvise – ikke en kur, men en naturlig vej til i første omgang at spise sig tynd og efterfølgende at kunne spise sig til et sundere og længere liv!

Loading...