Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livsstil

Velkommen hos diætisterne i København

Her får du kompetent kostvejledning og et resultat, der holder!

DiætistHuset i København tilbyder professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Sammen lægger vi en strategi for, hvordan du kommer videre og når dine mål uden at miste glæden ved at spise.

Intet er forbudt – hverken vin, kage eller fastfood. Det handler bare om mængder.

Vi tilbyder blandt andet vejledning i vægttab, irritabel tyktarm, PCO/PCOS, allergi og sportsernæring. Alle vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er specialuddannet til at yde kostvejledning omkring sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Vi kan derfor skræddersy en kostplan, der passer lige til dig, og som derfor er nem at følge.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Ansatte på klinikken

Josefine Christensen, Klinisk Diætist

"Sundhed for mig handler om livskvalitet og fysisk og psykisk velvære. Så hvad enten du ønsker vægttab, vægtøgning, mindske symptomer fra din sygdom eller opnå en sundere livsstil, kan vi sammen med min faglige viden og dig som ekspert på dit liv finde en holdbar løsning som passer til din hverdag og dine behov."
- Josefine Christensen, Klinisk Diætist

Maria Mogensen, Klinisk Diætist (På barsel)

"Sundhed er et vidt begreb, og det som er sundt for dig, er måske ikke sundt for andre. Du er eksperten i dit liv, og derfor tilrettelægger jeg vejledningen personligt til dig ud fra dine ønsker og behov. Sammen vil vi finde en realistisk vej til en varig livsstilsændring, hvor alt er tilladt med god samvittighed og/eller uden symptomer fra eventuel sygdom"
- Maria Mogensen, Klinisk Diætist (På barsel)

Signe Hansen, Klinisk Diætist

"For mig er vægttab ikke bare et vægttab. Det er en livsstilsændring, som man skal kunne leve i resten af livet. I min optik skal der være plads til at leve et liv, hvor intet er forbudt. Ingen mennesker er ens og derfor hjælper jeg dig, ud fra dine ønsker og behov!"
- Signe Hansen, Klinisk Diætist

Sasja Frederiksen, Klinisk Diætist

"Det kan være svært at finde hoved og hale i hvor man skal starte og hvad man skal gøre, når man vil foretage sig en livsstilsændring. Du er eksperten i dit liv, derfor tilrettelægger vi i fællesskab en plan hvori dine præferencer samt behov indgår, så denne passer ind i netop din hverdag. Jeg vil vejlede og støtte dig undervejs i din proces, så du på sigt opnår dine mål og ønsker."
- Sasja Frederiksen, Klinisk Diætist

DiætistHuset København K

Klinikken ligger sammen med fysioterapeuterne “Fysiozone” som tilbyder fysioterapi, massage og akupunktur. Der er elevator på klinikken.

DiætistHuset København K

Kattesundet 12 A, 3. sal

1458 København K

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...