DiætistHuset København K

Velkommen hos din diætist i København

Er du træt af at tankerne om mad og din vægt? Vil du gerne have ro på dit spisemønster?

Flere og flere oplever at have et anstrengt forhold til mad og deres krop. Det kan være svært at finde hoved og hale i de anbefalinger vi konstant bliver bombarderet med. Det kan give et konstant tankemylder der præges af tanker om det næste måltid, inddeling af fødevarer i sunde/usunde og dårlig samvittighed,

Hvis du ønsker at få et mere afslappet forhold til mad, dig selv og din krop, så kan vi hjælpe dig. Hos DiætistHuset lærer du at slippe forbuddene og finde ud af, hvorfor du spiser som du gør.

Ændring af kostvaner er for de fleste rigtig svært at gøre på egen hånd. Vores diætister coacher og inspirerer dig under hele forløbet. Du får hjælp til hvordan du holder fast i de nye vaner og undgå at falde tilbage i et gammelt mønster, uanset om du har brug for hjælp til opnå et vægttab, få et mere afslappet forhold til mad eller har brug for kostomlægning i forbindelse med sygdom.

Vi tilbyder blandt andet vejledning i vægttab, irritabel tyktarm, PCO/PCOS, allergi, spiseforstyrrelse mv. Alle vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er autoriseret af Sundhedsstyrelsen. Vores forløbet tilpasses altid den enkelte person og det aftales individuelt med diætisten om der skal udarbejdes en skræddersyet kostplan som sørger for den rette kostsammensætning og de rigtige portionsstørrelser til dig eller du mere vil arbejde med at ændre specifikke kostvaner og spisemønstre. 

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Ansatte på klinikken

Natasia Juel Nielsen, Klinisk Diætist

“Sundhed er et vidt begreb, der er forskellig for os alle. For mig er sundhed en tilstand, hvor man både fysisk og mentalt, har det godt. En tilstand, hvor alt handler om balance, og hvor ord som “forbud” og “restriktioner” ikke eksisterer. Jeg glæder mig til at vi to i samarbejde, skal finde netop din vej til en sundere og gladere hverdag.”
- Natasia Juel Nielsen, Klinisk Diætist

DiætistHuset København K

Klinikken ligger sammen med "FysioZone". Ring på klokken ved porten. Indgangen til klinikken er for enden af gården. Klinikken befinder sig på Strøget og betalt parkering er muligt i omegn. Udendørs elevator lige inden opgang 12A.

DiætistHuset København K

Kattesundet 12 A, 3. sal

1458 København K

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...