Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livsstil

Velkommen hos diætisterne i København

Er du træt af at tankerne om mad og din vægt? Vil du gerne have ro på dit spisemønster?

Flere og flere oplever at have et anstrengt forhold til mad og deres krop. Det kan være svært at finde hoved og hale i de anbefalinger vi konstant bliver bombarderet med. Det kan give et konstant tankemylder der præges af tanker om det næste måltid, inddeling af fødevarer i sunde/usunde og dårlig samvittighed,

Hvis du ønsker at få et mere afslappet forhold til mad, dig selv og din krop, så kan vi hjælpe dig. Hos DiætistHuset lærer du at slippe forbuddene og finde ud af, hvorfor du spiser som du gør.

Ændring af kostvaner er for de fleste rigtig svært at gøre på egen hånd. Vores diætister coacher og inspirerer dig under hele forløbet. Du får hjælp til hvordan du holder fast i de nye vaner og undgå at falde tilbage i et gammelt mønster, uanset om du har brug for hjælp til opnå et vægttab, få et mere afslappet forhold til mad eller har brug for kostomlægning i forbindelse med sygdom.

Vi tilbyder blandt andet vejledning i vægttab, irritabel tyktarm, PCO/PCOS, allergi, spiseforstyrrelse mv. Alle vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er autoriseret af Sundhedsstyrelsen. Vores forløbet tilpasses altid den enkelte person og det aftales individuelt med diætisten om der skal udarbejdes en skræddersyet kostplan som sørger for den rette kostsammensætning og de rigtige portionsstørrelser til dig eller du mere vil arbejde med at ændre specifikke kostvaner og spisemønstre. 

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Ansatte på klinikken

Josefine Christensen, Klinisk Diætist

"Sundhed for mig handler om livskvalitet og fysisk og psykisk velvære. Så hvad enten du ønsker vægttab, vægtøgning, mindske symptomer fra din sygdom eller opnå en sundere livsstil, kan vi sammen med min faglige viden og dig som ekspert på dit liv finde en holdbar løsning som passer til din hverdag og dine behov."
- Josefine Christensen, Klinisk Diætist

Sasja Frederiksen, Klinisk Diætist

"Det kan være svært at finde hoved og hale i hvor man skal starte og hvad man skal gøre, når man vil foretage sig en livsstilsændring. Du er eksperten i dit liv, derfor tilrettelægger vi i fællesskab en plan hvori dine præferencer samt behov indgår, så denne passer ind i netop din hverdag. Jeg vil vejlede og støtte dig undervejs i din proces, så du på sigt opnår dine mål og ønsker."
- Sasja Frederiksen, Klinisk Diætist

Mira Kanda, Klinisk Diætist


- Mira Kanda, Klinisk Diætist

Birgitte Hansen, Klinisk Diætist


- Birgitte Hansen, Klinisk Diætist

DiætistHuset København K

Klinikken ligger sammen med fysioterapeuterne “Fysiozone” som tilbyder fysioterapi, massage og akupunktur. Der er elevator på klinikken.

DiætistHuset København K

Kattesundet 12 A, 3. sal

1458 København K

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...