Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livsstil

Velkommen hos diætisterne i København

Her får du kompetent kostvejledning og et resultat, der holder!

DiætistHuset i København tilbyder professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Sammen lægger vi en strategi for, hvordan du kommer videre og når dine mål uden at miste glæden ved at spise.

Intet er forbudt – hverken vin, kage eller fastfood. Det handler bare om mængder.

Vi tilbyder blandt andet vejledning i vægttab, irritabel tyktarm, PCO/PCOS, allergi og sportsernæring. Alle vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er specialuddannet til at yde kostvejledning omkring sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Vi kan derfor skræddersy en kostplan, der passer lige til dig, og som derfor er nem at følge.

Vi glæder os til at hjælpe dig.Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Ansatte på klinikken

Marie Djurhuus, Klinisk Diætist og cand scient i klinisk ernæring

“Mine vigtigste ingredienser i opskriften på et sundt og godt liv er: Livsglæde, motion og en afbalanceret kost med plads til lidt af det hele. Fortæl mig hvilke ingredienser, der er vigtigst for dig. Så kan vi i fællesskab udarbejde opskriften, så du opnår et sundt og godt liv.”
- Marie Djurhuus, Klinisk Diætist og cand scient i klinisk ernæring

Lotte Schmidt, Klinisk Diætist og cand scient i klinisk ernæring

"Der findes ikke én opskrift der passer til alle. Jeg hjælper dig, til og finde din opskrift på et varigt vægttab, sundere vaner og et sundt forhold til mad og krop. Jeg støtter dig når det bliver udfordrende og hjælper dig med at nå dit mål."
- Lotte Schmidt, Klinisk Diætist og cand scient i klinisk ernæring

Line Jalk, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

"Sundhed og livskvalitet går hånd i hånd. Jeg kan hjælpe dig gennem både opture og udfordringer til at nå lige præcis dit mål - uden restriktioner. Jeg tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så en livsstilsændring føles naturligt og overskueligt"
- Line Jalk, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

DiætistHuset København K

Klinikken ligger sammen med fysioterapeuterne “Fysiozone” som tilbyder fysioterapi, massage og akupunktur. Der er elevator på klinikken.

DiætistHuset København K

Kattesundet 12 A, 3. sal

1458 København K

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...