Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne i Køge

Vores dygtige diætister i hjerte af Køge gør det muligt at få sundhed og livsnydelse til at gå op i en højere enhed. Det er ikke altid nødvendigt med en fuldstændig omlægning af kosten, ofte er det små justeringer, der skal til.

I vores kostvejledning lægger vi vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Diætisten tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide at spise og udarbejder en kostplan, så den passer ind i din hverdag og til dit behov.

Vores mission er, at mad skal smage godt, at hele familien skal kunne spise med, og at du skal kunne tage i byen uden at medbringe din egen madpakke. Vi skræddersyr en personlig kostplan, der er tilpasset netop dit mål og ambitioner – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Ansatte på klinikken

Signe Aggerholm, Klinisk Diætist

"Sundhed for mig er at have det godt med sig selv, både fysisk og psykisk. Jeg mener at vejen til forandring og et sundere liv er individuel. Derfor er det vigtigt for mig at de mål og livsstilsændringer som vi i fællesskab kommer frem til, tilpasses din hverdag og sker i dit tempo."
- Signe Aggerholm, Klinisk Diætist

Line Thomsen, Klinisk Diætist

”Med udgangspunkt i dig og dit liv hjælper jeg med at finde de strategier og redskaber du har brug for, så du kan opnå dine mål og et sundt forhold til mad og krop. Jeg møder dig med anerkendelse og støtter dig hele vejen i mål.”
- Line Thomsen, Klinisk Diætist

Kirstine Odgaard, Klinisk Diætist

"Sundhed for mig, er livskvalitet og den rette balance mellem fysisk og psykisk velvære. Jeg tager udgangspunkt i dig, og dine ønsker. Jeg tror på, at vi sammen kan finde frem til en holdbar løsning, til hvordan du når dine mål."
- Kirstine Odgaard, Klinisk Diætist

Dorthe Jürs, Klinisk Diætist (på barsel)

“Spis for at leve, men lev ikke for at spise. Lad mig hjælpe dig med at nå dit mål, med at spise rigtig og leve sundt.”
- Dorthe Jürs, Klinisk Diætist (på barsel)

DiætistHuset Køge

Benyt døren mellem butikken Laura. Over døren står der Torvegaarden. Der er 1 times gratis parkering på Torvet. Nærmeste betalings parkering er ved Torvebyen, Blegdammen 22.

DiætistHuset Køge

Torvet 11, 1. th

4600 Køge

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...