Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne i Køge

Vores dygtige diætister i hjerte af Køge gør det muligt at få sundhed og livsnydelse til at gå op i en højere enhed. Det er ikke altid nødvendigt med en fuldstændig omlægning af kosten, ofte er det små justeringer, der skal til.

I vores kostvejledning lægger vi vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Diætisten tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide at spise og udarbejder en kostplan, så den passer ind i din hverdag og til dit behov.

Vores mission er, at mad skal smage godt, at hele familien skal kunne spise med, og at du skal kunne tage i byen uden at medbringe din egen madpakke. Vi skræddersyr en personlig kostplan, der er tilpasset netop dit mål og ambitioner – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Ansatte på klinikken

Signe Aggerholm, Klinisk Diætist

"Sundhed for mig er at have det godt med sig selv, både fysisk og psykisk. Jeg mener at vejen til forandring og et sundere liv er individuel. Derfor er det vigtigt for mig at de mål og livsstilsændringer som vi i fællesskab kommer frem til, tilpasses din hverdag og sker i dit tempo."
- Signe Aggerholm, Klinisk Diætist

Stine Lützen, Klinisk Diætist

"Sundhed handler for mig om at være i balance. Det skal være ukompliceret, og der skal være plads til at leve. Jeg har fokus på dig og dine ønsker, og sammen finder vi frem til de ændringer som passer til dit liv."
- Stine Lützen, Klinisk Diætist

Josefine Christensen, Klinisk Diætist

"Sundhed for mig handler om livskvalitet og fysisk og psykisk velvære. Så hvad enten du ønsker vægttab, vægtøgning, mindske symptomer fra din sygdom eller opnå en sundere livsstil, kan vi sammen med min faglige viden og dig som ekspert på dit liv finde en holdbar løsning som passer til din hverdag og dine behov."
- Josefine Christensen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Køge

Benyt døren mellem butikken Laura. Over døren står der Torvegaarden. Der er 1 times gratis parkering på Torvet. Nærmeste betalings parkering er ved Torvebyen, Blegdammen 22.

DiætistHuset Køge

Torvet 11, 1. th

4600 Køge

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...