Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne i Køge

Vores dygtige diætister i hjerte af Køge gør det muligt at få sundhed og livsnydelse til at gå op i en højere enhed. Det er ikke altid nødvendigt med en fuldstændig omlægning af kosten, ofte er det små justeringer, der skal til.

I vores kostvejledning lægger vi vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Diætisten tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide at spise og udarbejder en kostplan, så den passer ind i din hverdag og til dit behov.

Vores mission er, at mad skal smage godt, at hele familien skal kunne spise med, og at du skal kunne tage i byen uden at medbringe din egen madpakke. Vi skræddersyr en personlig kostplan, der er tilpasset netop dit mål og ambitioner – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.

 

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Ansatte på klinikken

Josefine Qvortrup Olsen, Klinisk Diætist

“Sundhed er ikke alt, men uden sundhed er alt intet”
- Josefine Qvortrup Olsen, Klinisk Diætist

Teresa Heimann Olsen, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

“Et sundt liv er en balance mellem til- og fravalg. Jeg fokuserer på at give konkrete redskaber til en hverdag uden afsavn og med velvære – en holdbar løsning til dine mål og dit liv.”
- Teresa Heimann Olsen, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

Dorthe Jürs, Klinisk Diætist (på barsel)

“Spis for at leve, men lev ikke for at spise. Lad mig hjælpe dig med at nå dit mål, med at spise rigtig og leve sundt.”
- Dorthe Jürs, Klinisk Diætist (på barsel)

DiætistHuset Køge

Klinikken ligger sammen med læge Jeanette Kühnel. Der er 1 times gratis parkering på Torvet. Nærmeste betalings parkering er ved Torvebyen, Blegdammen 22.

DiætistHuset Køge

Torvet 11, 1. th

4600 Køge

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...