DiætistHuset Køge

Velkommen hos din diætist i Køge

Vores dygtige diætister i hjerte af Køge gør det muligt at få sundhed og livsnydelse til at gå op i en højere enhed. Det er ikke altid nødvendigt med en fuldstændig omlægning af kosten for at du når dit mål, ofte er det små justeringer og vedholdenhed der skal til.

I vores kostvejledning lægger vi vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Diætisten tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide at spise og kan udarbejde en kostplan, så den passer ind i din hverdag og til dit behov.

Der findes ikke én løsning som virker for alle når det drejer sig om at opnå et vægttab. Det, som virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden. Det er derfor vigtigt at få hjælp hos en diætist, som netop er uddannet til at finde løsningen for den enkelte og ikke bruger standard løsning som alle skal passe ind under.

Vi kan skræddersy en personlig kostplan, der er tilpasset netop dit mål og ambitioner – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Ansatte på klinikken

Tau Berg, Klinisk Diætist

"Sundhed afgøres ikke af tallet på vægten, men af om vi har det godt både fysisk, psykisk og socialt. Livskvalitet opnås ved at få et godt forhold til os selv og vores krop. Det gør vi ved at arbejde med vores vaner, værdier og identitet. Sammen finder vi vejen, så det vil lykkedes dig at nå dit mål. Hver gang man tager et skridt mod målet, er man et skridt tættere, og jeg støtter dig hele vejen."
- Tau Berg, Klinisk Diætist

DiætistHuset Køge

Klinikken befinder sig på 1. sal og kan tilgås via trapper. Der er 1 times gratis parkering på Torvet og alternativt er der betalings parkering er ved Torvebyen, Blegdammen 22.

DiætistHuset Køge

Torvet 11, 1. th

4600 Køge

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...