Ændring af kostvaner er svært

At ændre på sine kostvaner er svært for alle. Det er uanset om det gælder et vægttab, eller om man skal følge en specifik diæt i forbindelse med en sygdom.

De opfølgende samtaler er især vigtige, for man kan ikke undgå at opleve udfordringer og ikke synes, at det går som man forventede undervejs i forløbet. Nogle gange kan man føle, at alt går den forkerte vej, eller man er låst fat. Flere tænker, at det også er for dårligt, at man ikke bare tager sig sammen. Netop her kan diætisten hjælpe dig med at se på de positive ting, og derudfra få lavet realistiske-og håndterbare mål, så du føler, at du får kontrollen tilbage og ikke kommer ind i en negativ spiral.

 

Hvad sker der ved de opfølgende samtaler?

Opfølgende samtaler tager ca. 25 min. Her er der rum til, at du kan stille spørgsmål og få talt om, hvad der går godt, og hvad der har været en udfordring. Ud fra dette giver diætisten inspiration og vejledning til, hvordan du kan arbejde videre og få vendt udfordringer til succesoplevelser.

Ved de opfølgende samtaler, arbejdes der videre med de problemstillinger som kan opstå undervejs i et forløb. Dette kan f.eks. være en travl hverdag, jul, ferier, mange sociale arrangementer, kræsne børn og meget mere. Fra gang til dig sætter du sammen med din diætist delmål og aftaler hvad du arbejder på indtil næste gang i ses.

Ved hver opfølgende samtale har du, ligesom ved første samtale, mulighed for at blive mål og vejet. Som kunde i DiætistHuset har du mulighed for at følge din udvikling online. Du kan til enhver tid logge ind og se udviklingen i din vægt, fedtprocent, muskelmasse, taljemål mv under "Min Udvikling".

 

Hvor tit skal jeg komme?

Det er individuelt hvor ofte man har brug for at tale med sin diætist 

 

Loading...