Diætist Huset
Menu

Helle Klausholt

Jeg faldt tilfældigvis over DiætistHuset inde på internettet og efter et vægt tab på 15 kg på egen hånd, manglede jeg nogle råd og vejledning til at tabe de sidste 15 kg.

Jeg startede hos Randi, som er min personlige vejleder, og fik en god snak om mit hidtidige forløb og hvordan jeg med hjælp fra hende kunne komme det i sidste stykke af vejen.

Sjældent har jeg mødt så venligt og åbent et menneske som bare får en til at føle sig så godt tilpas og ikke flov over sig selv, som man ofte er når man vejer så meget for meget.

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med mine kostplaner, hjemmesider til at finde gode sunde opskrifter, samt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

Og hvad vigtigst er så har det hjulpet mig til at blive klar over mine spisevaner og hvordan jeg vedligeholder en vægt jeg snart har nået.

Nu hvor jeg kun mangler 5 kg for at når mit mål, er jeg så småt begyndt at stå på egne ben og kommer nu kun til kontrol vejning hver 3 måned.

For mig har det også været en kæmpe hjælp at man jeg kunne tale, alle de følelser igennem der er omkring et vægt tab, i så stor en klasse, det er en hel ny måde at skulle se på sig selv og sine omgivelser. Det har været rart med et lyttende øre, en støttende mail, og et glad ansigt.

Loading...