Diætist Huset
Menu

Ledige stillinger i DiætistHuset

Brænder du også for at hjælpe den danske befolkning til en sundere livsstil? 

I DiætistHuset mærker vi en stigende efterspørgsel efter rådgivning indenfor kostvejledning, vane- og livsstilsændringer mod et sundere liv. Vi oplever travlhed på mange af vores klinikker, og søger derfor nye fuldtids- eller deltidsmedarbejdere til vores team i StorkøbenhavnVi tilbyder et fleksibelt og spændende job med gode kollegaer. 

DiætistHuset er mere end bare en arbejdsplads. Vi giver dig mulighed for at indgå i et fællesskab med dygtige og engagerede kollegaer samt faglig sparring og udvikling. Vi har samlet al det administrative arbejde på vores hovedkontor i Roskilde, så du kan koncentrere dig om at vejlede klienter. 

Vi oplever motiverede klienter, der selv har valgt at starte et forløb hos os så med et ønske om at ændre livsstil. Du vil derfor opleve en travl kalender, med klienter der fortsætter, til de er i mål. Vi har klienter indenfor både vægttab, mave-tarm, allergi, diabetes, sport/træning, PCOS, spiseforstyrrelser m.v.  
Ledige stillinger: DiætistHuset søger kliniske diætister! 

Hvor: Randers, Helsingør, Hørsholm og Kalundborg


Søg her: job@diaetisthuset.dk

Arbejdet på klinikkerne er meget selvstændigt, og der kan i perioder være travle dage, hvor du dagligt skal vejlede mange klienter. Du skal derfor fungere godt med at have mange bolde i luften, og kunne bevare både overblik og humør på lidt hektiske dage. Du skal være ansvarsbevidst samt hvile godt i dig selv, og sikre at klienterne føler sig i trygge og kompetente hænder. 

Faglig udvikling og arbejdsmiljø: 

DiætistHuset har vi stort fokus på faglig udvikling og trivsel på arbejdspladsen, og kan derfor love dig, at din udvikling ikke står stille, og at vi løbende gennemføretrivselssamtaler. Ikke blot som nyansat, men kontinuerligt tilbydes du obligatoriske uddannelsesdage, faglige workshopog målrettet personlig kompetenceudvikling.  

Om dig: 

  • Du er muligvis snart færdig med din uddannelse som ''Klinisk diætist'', eller allerede færdiguddannet 

  • Du er empatisk og besidder gode formidlingsevner 

  • Du har en solid videnskabelig viden om sundhed og ernæring, og brænder for at hjælpe andre til en sundere livsstil 

  • Du er selvstændig, engageret og handlekraftig 

  • Du er rummelig og fleksibel 

Din arbejdsplads: 

DiætistHuset er Danmarks største og førende diætistklinik. Den første klinik blev åbnet i 2008, og vi er nu 40 klinikker fordelt rundt i hele landet med ca. 55 medarbejdere, som alle er engagerede og dygtige kolleger, der brænder for deres arbejde. Hos DiætistHuset tilpasser vi altid kostvejledningen, så den modsvarer til den enkelte klients mål og behov. Samtidig sørger vi for at indføre langtidsholdbare vaner for klienten. Vi arbejder ud fra at "Alt er tilladt", og at det drejer sig om mængder og ikke forbud. 

Læs mere om DiætistHuset her på vores hjemmeside. 

Arbejdstiden vil primært ligge i dagtimerne mellem kl. 8-17, men på alle klinikker har vi min. én dag om ugen, hvor vi holder længe åbent for klienterne - så her vil arbejdstiden variere. 

 Sådan søger du: 

Din ansøgning og CV sendes til: job@diaetisthuset.dk

Ansøgningssamtalerne afholdes løbende, da vi ønsker ansættelse hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Kirstine Kragesteen på kirstine@diaetisthuset.dk.

 

Loading...