DiætistHuset Næstved

Velkommen hos din diætist i Næstved

Hos os får du professionel kostvejledning, så du når dit mål. Hos DiætistHuset i Næstved er vi eksperter i at vejlede omkring vægttab og sund kost.

Vi giver dig enkle og effektive værktøjer, så du kan ændre din kost på en sund og nem måde. Vores behandlingsform og vejledningsprincipper bygger på de nyeste forskningsresultater indenfor sundhed og ernæring. Hos os møder du ingen løftede pegefingre. Vi fokuserer på en holdbar ændring af din livsstil efter princippet: “Alt er tilladt – men med måde”.
Vi tilbyder professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Vores arbejdsområder omfatter blandt andet vægttab, irriteret tyktarm, allergi, PCO/PCOS, børn samt træning.

Vi er specialuddannet til at kostvejlede omkring mad, sundhed og sygdom. Derfor kan vi skræddersy en kostplan, der passer lige til dig og som er nem at følge.

Vi glæder os til at se dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Mads Blom, Klinisk Diætist

''Sundhed er en individuel forståelse og for mig handler sundhed om balance, livsglæde og livskvalitet. I min vejledning er intet forbudt, men det handler derimod om at finde en god balance som passer ind i netop din hverdag og din forståelse af hvad sundhed er for dig.''
- Mads Blom, Klinisk Diætist

DiætistHuset Næstved

Klinikken befinder sig i Sct. Jørgens Park butikscenter på 1. sal, hvor vi ligger sammen med FysioDanmark. Klinikken kan tilgås via trapper. 3 timers gratis parkering på stor parkeringsplads ved klinikken.

DiætistHuset Næstved

Sct. Jørgens Park 66

4700 Næstved

Kundeudtalelser

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...