DiætistHuset Nyborg

Velkommen hos din diætist i Nyborg

Mange af vores kostvaner er blevet grundlagt i vores barndom og ungdomsliv. Derfor er det svært ved at ændre kostvaner på egen hånd og de fleste har brug for professionel hjælp og vejledning, for at det lykkes.

Vejen mod en sundere livsstil starter med en aktiv beslutning hos dig. Din motivation og din vilje er den allervigtigste drivkraft til en varig livsstilsændring.

Når det gælder om at tabe sig og at holde vægten efterfølgende, så findes der ikke én løsning som virker for alle. For det, som virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden. Det er derfor det er vigtigt at få hjælp hos en diætist, som netop er uddannet til at finde løsningen for den enkelte og ikke har en standard løsning som alle skal passe ind under. 

På klinikken vejledes i alle aspekter der vedrører mad, sundhed og sygdom. Du kan læse mere under behandlingsområder.

Vi glæder os til at se dig!

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Malene Bruun-Nielsen, Klinisk Diætist & Cand. Scient i Klinisk Ernæring

''Sundhed er mange ting, og jeg tror på, at det er en balance i mellem både det fysiske og psykiske, hvor livskvalitet og livsglæde spiller en stor rolle. Hos mig møder du aldrig fordomme eller modstand, og intet er forbudt. Jeg støtter og vejleder dig ved op- og nedture, og sammen finder vi den vej, der passer til dine behov og dit liv, uden at du vil føle afsavn.''
- Malene Bruun-Nielsen, Klinisk Diætist & Cand. Scient i Klinisk Ernæring

DiætistHuset Nyborg

Klinikken befinder sig sammen med Lindholm Business Center, og kan tilgås via trapper. Gratis parkering foran bygningen og venteværelse ved hovedindgangen.

DiætistHuset Nyborg

Lindholm Havnevej 31

5800 Nyborg

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...