Online Klinikken

En virtuel konsulation med diætisten, som er praktisk, fleksibel og kan gennemføres fra komforten af dit eget hjem eller på farten. Kan foregå på dansk eller engelsk.

Tlf.: 51 95 10 12
Mail: info@diaetisthuset.dk

online klinik med diætist

Din diætist er med dig - uanset hvor du er

Når du booker tid i vores onlineklinik, er det ikke meget anderledes, end hvis du møder op på en af vores fysiske klinikker. Du vil tale med vores kliniske diætist Sara, der altid sidder klar for at give dig sparring på kost, livsstil eller de udfordringer, livet bringer, når du står med en ernæringsproblematik. 

Ved at benytte onlineklinikken, skal du ikke bekymre dig om at misse en aftale eller blive forhindret i at møde op af trafik eller sygdom. Når du har booket en tid online, er der nemlig altid mulighed for at starte videosamtalen på computeren eller telefonen, så du kan sikre, at du ikke går glip af den vigtige sparring og rådgivning, du har brug for.

Når du har været igennem et forløb, vil du opleve, at du har en håndfuld redskaber til at arbejde med dine gode nye vaner, og du fører en livsstil, der vil sørge for, at du holder din vægt dér, hvor du og din krop gerne vil være.

Fordelene ved onlinesamtaler

Din diætist i online klinikken

Mit råd er helt simpelt: Mød op til din aftalte tid hos din diætist – uanset om det er online eller fysisk, og uanset hvor dårligt du synes, det er gået siden sidst. Der er ingen grund til at blive væk, fordi det er gået dårligt, tværtimod. Det er en virkelig god øvelse i at lære at reflektere over, hvad årsagen er til, at det er gået dårligere end forventet, og så kan du og din diætist finde ud af, hvordan du kan håndtere det bedre næste gang. Som diætister er det vores opgave at støtte dig, både når det er svært og nemt og samtidig hjælpe dig med at justere dine forventninger til dig selv og din krop. 

Sara Gorbatiuk

Klinisk Diætist

Dit forløb online

Selvom vi “mødes” online, får du stadig alle de samme redskaber og dybdegående konsulationer, som du ville få hvis det var fysisk.

Under forløbet arbejder vi med både kroppen og hjernen – for det er dér, vanerne bor. Du får et indblik i, hvorfor du agerer, som du gør, og du vil forstå baggrunden for dine vaner, og vi vil i fællesskab skabe nye, mere bæredygtige vaner, som du efterfølgende kan fastholde i en sund hverdag.

Du vil lære mere om, hvordan mad og fysisk aktivitet kan inkorporeres i praksis i netop dit liv og din hverdag, og hvordan tanker og følelser i høj grad påvirker din adfærd og livsstil.

Du får redskaber og simple teknikker, der kan ændre dine vaner målrettet, og sammen sætter vi realistiske mål og planlægger vejen dertil. Det, du opnår gennem alt dette, er, at du én gang for alle opnår livslang sundhed og livskvalitet.

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et forløb er noget for dig, kan du altid booke 15 minutters gratis og uforpligtende samtale med Sara. Så kan I finde ud af, hvordan en diætist kan hjælpe dig og vurdere, om det er et online- eller et fysisk forløb, der bedst passer ind i dit liv.