Grupperegler & persondatapolitik

Persondatapolitik

Grupperegler & persondatapolitik på DiætistHusets Facebook sider og Instagramkonto

 

Ved adgang til DiætistHusets Facebook sider og Instagramkonto accepterer du vores grupperegler og persondatapolitik.
Læs venligst både vores angivne grupperegler og nedenstående persondatapolitik gældende for DiætistHusets Facebook sider og Instagramkonto, og forlad venligst DiætistHusets Facebook sider og Instagramkonto hvis du ikke accepterer disse.



DiætistHusets Klientforum Grupperegler

1. Brugere
Gruppen er for nuværende og tidligere klienter på DiætistHusets klinikker.
For at blive medlem af gruppen skal du have været til minimum første konsultation på en af vores klinikker. Dernæst anmoder du om medlemskab ved at klikke på ”Bliv medlem af gruppen” her over.

Vær opmærksom på, at før dit medlemskab godkendes, slår vi dig op i systemet for at finde ud af, om du er eller har været kunde på en af DiætistHusets klinikker.
Når du anmoder om medlemsskab skal du svare på et spørgsmål. Det er et spørgsmål, som gør det nemmere for os at finde dig i vores kundesystem.
Hvis du er klient og ikke får godkendt din anmodning, så må du meget gerne sende os en notits om det via mail.

2. Formål
Gruppens formål er at skabe et forum, hvor vores klienter kan udveksle erfaringer med hinanden, finde motivation og støtte, dele succeser omkring kost, træning og meget mere.

3. Accept af grupperegler og persondatapolitik
Ved adgang til gruppen accepterer du både vores regler for gruppen og vores persondatapolitik.
Læs venligst både vores regler for gruppen og vores persondatapolitik igennem nedenfor og forlad venligst gruppen hvis du ikke accepterer gruppens vilkår.

Ved overtrædelse af gruppens regler, forbeholder vi os retten til uden varsel, at slette opslag og kommentarer med anstødene indhold eller respektløst sprogbrug. Vi forventer desuden, at brugere overholder Facebooks fællesskabsregler (https://www.facebook.com/communitystandards)

4. Grupperegler 

4.1 Vi er altid høflige og venlige overfor hinanden

Vi opfordrer altid vores klienter til at være høflige overfor hinanden. Der skal være plads til alle i vores forum. Lad os derfor behandle hinanden med respekt. 

4.2 En god stemning er altid vigtig

Udvis hensyn til netværkets øvrige medlemmer og forståelse for den gode hensigt. Vi forventer, at du fører en ordentlig og respektabel tone i dine opslag og kommentarer, så vi kan få nogle gode og sunde dialoger med en masse positivitet. 

4.3 Vi respekterer hinanden

Vi respekterer hinandens holdninger. Vi opfordrer til, at vores medlemmer til hver en tid bidrager til videndeling, inspiration, støtte og udveksling af erfaring på en god og konstruktiv måde. 

4.4 Vi hjælper hinanden

Vi opfordrer vores medlemmer til at hjælpe hinanden, dele deres erfaringer og viden, for at skabe et fællesskab med en masse positivitet og støtte.

4.5 Motivation

Vi opfordrer alle til at motivere hinanden, og sørger for, at alle kan komme frem til det bedste resultat. Vi hjælper dig til et sundere liv, gennem kost og vejledning. Hold en positiv indstilling da støtten fra hinanden kan gøre stor forskel.

4.6 Ingen promoveringer eller spam

Egenpromovering, køb og salg, spam og irrelevante links er ikke tilladt.

 

Persondatapolitik på DiætistHusets Facebook sider og Instagramkonto

1.Hvornår gælder denne persondatapolitik?

Denne persondatapolitik gælder for Diætklinikken ApS (”DiætistHuset”, ”vi”, ”os” eller ”vores”) DiætistHuset og Facebook Ireland Ltd.’s (”Facebook”) behandling af de personoplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger DiætistHusets Facebookside (”https://www.facebook.com/groups/314420815846952/requests/?hoist_pending_member_ids_suggested_order=1557489265%2C100010196467432&notif_id=1644739265556865&notif_t=group_r2j&ref=notif”) og Instagramkonto (”https://www.instagram.com/diaetisthuset/”). Facebook er således både ejer af Facebook og Instagram.

 

2.Hvem er dataansvarlig for mine personoplysninger?

DiætistHuset og Facebook er fælles dataansvarlige for dine personoplysninger. 

DiætistHusets selskabsoplysninger er:

Diætklinikken ApS

Adresse: Grønnegade 3C, 4000 Roskilde

CVR-nr.: 29219648

E-mail: info@diaetisthuset.dk

Telefonnummer: 5195 1012

 

Facebooks selskabsoplysninger er: 

Facebook Ireland Ltd.

4 GRAND CANAL SQUARE, GRAND CANAL HARBOUR 

D2 Dublin

IRELAND

REG-nr: 462932

 

 DiætistHuset følger Datatilsynets retningslinjer vedrørende det delte dataansvar, og DiætistHuset forsøger med de gældende redskaber på bedst mulig vis at sikre, at du får informationer om behandlingen af dine personoplysninger, inden du besøger Facebooksiden. Vi forsøger sammen med andre virksomheder løbende at indgå i en dialog med Facebook omkring reguleringen af det fælles dataansvar og ansvarsfordelingen.

 Du kan læse den fælles aftale om dataansvarlig vi har indgået med Facebook her: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum 

   

3.Hvilke personoplysninger indsamles?

Facebooksiden

Facebook anvender ”Facebook Indblik” (på engelsk ”Facebook Insight”) på Facebooksiden for at indsamle statistiske oplysninger om besøgendes adfærd på Facebooksiden, herunder alder, køn, forholdsstatus, arbejde, livsstil, interesseområder, oplysninger om køb, og geo-grafiske oplysninger. Til dette formål, har Facebook placeret cookies på dit udstyr, når du besøger Facebooksiden. Hver cookie indeholder en unik identifikationskode, som forbliver aktiv i en periode af to år, medmindre den bliver slettet før udløbet af denne periode. Facebook modtager, gemmer og behandler dine personoplysninger gennem disse cookies. 

 For at læse mere om Facebooks brug af cookies på Facebooksiden, bedes du læse Facebooks generelle cookiepolitik. Se Facebooks cookiepolitik for Facebook på følgende link: https://m.facebook.com/policies/cookies/

 

Instagramkontoen 

Facebook indsamler statistiske oplysninger om besøgendes adfærd via Instagramkontoen, herunder alder, køn, forholdsstatus, arbejde, livsstil, interesseområder, oplysninger om køb, og geografiske oplysninger. Til dette formål, har Facebook placeret cookies på dit udstyr, når du besøger Instagramkontoen. Hver cookie indeholder en unik identifikationskode, som forbliver aktiv i en periode af to år, medmindre den bliver slettet før udløbet af denne periode. Facebook modtager, gemmer og behandler dine personoplysninger gennem disse cookies.  

For at læse mere om Facebooks brug af cookies via Instagramkontoen, bedes du læse Facebooks generelle cookiepolitik for Instagram. Se Facebooks cookiepolitik for Instagram på følgende link: https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig

 

4.I hvilke sammenhænge og hvilke typer af personoplysninger indsamles?

Alt afhængigt af din adfærd på Facebooksiden, kan DiætistHuset indsamle følgende personoplysninger om dig: 

•Om du ”synes godt om” Facebooksiden. 

•Kommentarer eller likes, som du efterlader på siden.

•At du har besøgt Facebooksiden.

•Oplysninger fra Facebooks cookies, herunder alder, køn, forholdsstatus, arbejde, livsstil, interesseområder og oplysninger om køb, og geografiske oplysninger.

•Oplysninger afgivet på kommentarspor.

•Oplysninger afgivet i forbindelse med afholdelse af konkurrencer. I så fald henviser vi til den pågældende persondatapolitik, der udleveres og accepteres inden det er muligt at deltage i konkurrencen. 

 

Alt afhængigt af din adfærd på Instagramkontoen, kan DiætistHuset indsamle følgende personoplysninger om dig: 

•Om du følger Instagramkontoen. 

•Kommentarer eller likes, som du efterlader via posts på Instagramkontoen.

•At du har besøgt Instagramkontoen.

•Oplysninger fra Facebooks cookies, herunder alder, køn, forholdsstatus, arbejde, livsstil, interesseområder og oplysninger om køb, og geografiske oplysninger.

•Oplysninger afgivet på kommentarspor.

•Oplysninger afgivet i forbindelse med afholdelse af konkurrencer. I så fald henviser vi til den pågældende persondatapolitik, der udleveres og accepteres inden det er muligt at deltage i konkurrencen. 

 

5.Hvad er formålet med behandlingen af dine personoplysninger?

DiætistHuset anvender også dine personoplysninger til at forbedre DiætistHusets produkter, forbedre Facebooksiden og Instagramkontoen samt for at foretage undersøgelser, udarbejde statistik, udvikle og beskytte DiætistHuset services og produkter på baggrund af din feedback og tilbagemeldinger. DiætistHuset bruger i den forbindelse aggregerede oplysninger, som Facebook stiller til rådighed igennem Facebooks cookies, herunder alder, køn, parforholdsstatus, arbejde, livsstil, interesseområder og oplysninger om køb og geografiske oplysninger.

Facebook behandler blandt andet dine personoplysninger for at gøre det muligt for Facebook at forbedre sit annoncesystem og for at give DiætistHuset statistikker, som Facebook blandt andet udarbejder på grundlag af dit besøg på Facebooksiden eller Instagramkontoen, med henblik på at annoncere og tilpasse aktiviteterne på Facebooksiden og Instagramkontoen. Via cookies får Facebook og DiætistHuset således kendskab til, om du ”liker” Facebooksiden eller Instagramkontoen, og benytter Facebooksidens eller Instagramkontoens applikationer, så Facebook og DiætistHuset kan tilpasse indholdet på Facebooksiden eller Instagramkontoen og udvikle funktioner, som du kunne være interesseret i.

 

6.Hvad er det juridiske grundlag for databehandling? 

DiætistHuset behandler dine personoplysninger som følge af DiætistHuset legitime interesse i at kunne forbedre DiætistHusets produkter og tjenester (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Ligeledes kan vi rette direkte henvendelse til dig – enten i en privat besked eller direkte i kommentarsporet – grundet dine kommentarer på vores Facebook side eller Instagramkonto, dette sker baseret på vores legitime interesse i at behandle de oplysninger der er tydeligvis er offentliggjort af dig selv, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f og artikel 9, stk. 2, litra e. I så fald vil vi efterfølgende spørge om dit samtykke til brug af dig og din historie i overensstemmelse med databeskyttelsesforordnin-gens artikel 6, stk. 1, litra a og artikel 9, stk. 2, litra a. 

 Facebook behandler dine personoplysninger som følge af Facebooks legitime interesser, herunder Facebooks interesse i at levere en innovativ, individuelt tilpasset, sikker og renta-bel tjeneste (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Facebook behandler yderligere dine personoplysninger i overensstemmelse med dit samtykke, som du kan annul-lere når som helst via Facebook-indstillingerne (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a). 

 For mere information om Facebooks juridiske grundlag for databehandling i relation til Face-booksiden, henvises der til Facebooks generelle privatlivspolitik under punktet ”Hvad er vo-res juridiske grundlag for databehandling?”. 

Se Facebooks privatlivspolitik for Facebooksiden på følgende link: 

https://facebook.com/about/privacy

For mere information om Facebooks juridiske grundlag for databehandling i relation til In-stagramkontoen, henvises der til Facebooks generelle privatlivspolitik under punktet ”Hvad er vores juridiske grundlag for databehandling?”. 

Se Facebooks privatlivspolitik for Instagram på følgende link: 

https://help.instagram.com/519522125107875

 

7.Hvem modtager mine personoplysninger?

DiætistHuset videregiver på intet tidspunkt dine personoplysninger til andre selskaber. 

Facebook kan blandt andet dele oplysninger med følgende kategorier af modtagere: 

•Internt i Facebook-virksomhederne

•Eksternt med Facebooks partnere, der bruger analysetjenester

•Annoncører

•Andre personer, der anvender Facebooksiden og Instagramkontoen 

•Målingspartnere

•Forskere og akademikere 

•IT-leverandører

For mere information omkring, hvem Facebook deler dine personoplysninger med, henviser vi til Facebooks persondatapolitik under punktet ”Hvordan deles disse oplysninger?”.

Dine oplysninger kan af Facebook overføres til Facebook i USA. DiætistHuset forholder sig ikke til Facebooks overførselsgrundlag og indestår ikke for, at Facebook har et lovligt over-førselsgrundlag. DiætistHuset videregiver på intet tidspunkt dine personoplysninger til andre selskaber. 

Se Facebooks persondatapolitik på følgende link: https://www.facebook.com/about/privacy#



8.Hvilke rettigheder har jeg?

 Vi vil under alle omstændigheder rydde løbende op på vores Facebook og Instagram side, ligesom vi monitorerer indholdet for på bedste vis at undgå stødende beskeder, udtalelser, mv. Uanset dette har du efter databeskyttelseslovgivningen en række rettigheder:

1.Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som DiætistHuset og Facebook behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser

2.Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personoplysninger

3.Du har ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personoplysninger 

4.Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger

5.Du har ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, og til i visse tilfælde at få overdraget disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet)

Hvis du er Facebookbruger, har du mulighed for at ændre dine private indstillinger for derigennem at påvirke, hvordan dine personoplysninger bliver indsamlet og behandlet, når du besøger og anvender Facebooksiden. 

 

Se følgende links for at ændre dine indstillinger via Facebook: 

https://www.facebook.com/ads/preferences  

https://www.facebook.com/settings 

 

Se følgende links, for at ændre dine indstillinger via Instagram via Instagram: 

https://help.instagram.com/1415228085373580 

https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig

 

9.Hvem skal jeg kontakte?

De aftaler, som DiætistHuset har indgået med Facebook og Facebooks generelle set-up tilsiger, at hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, skal du kontakte Facebook. Det skyldes, at det kun er Facebook, der rent funktionelt er i stand til at foretage de nødvendige tiltag for at imødekomme de fleste af dine anmodninger.  

Du kan besøge Facebooks generelle privatlivspolitik for mere information om, hvordan Facebook behandler dine personoplysninger og for at se Facebooks kontaktoplysninger (se punkt 6 i Facebooks privatlivspolitik for Facebooksiden og punkt 10 i Facebooks privatlivspolitik for Instagramkontoen). Du kan finde de to privatlivspolitikker under punkt 6 ovenfor. Anmodninger til Facebook kan også foretages direkte til Facebooks Databeskyttelsesrådgiver (DPO) via dette link: https://m.facebook.com/help/contact/5409779463029.

Hvis du imidlertid mener, at DiætistHuset kan imødekomme din anmodning, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Du kan læse om DiætistHusets generelle person-datapolitik på DiætistHusets hjemmeside for mere information om, hvordan vi behandler personoplysninger og for at se DiætistHusets kontaktoplysninger.  

  

Se DiætistHuset generelle persondatapolitik på følgende link: 

https://diaetisthuset.dk/behandling-af-personoplysninger/ 

  

Rigtig god fornøjelse!

Loading...