DiætistHuset Randers

Velkommen hos din diætist i Randers

Personlig kostvejledning uden løftede pegefingre

Vores dygtige diætister og kostvejledere gør det muligt at få sundhed og livsnydelse til at gå op i en højere enhed. Det er ikke altid nødvendigt med en fuldstændig omlægning af kosten, ofte er det små justeringer, der skal til. Hos DiætistHuset i Randers fokuserer vi på ændring af livsstil. Vi hjælper dig til at få indarbejdet sundere kostvaner der gør, at ændringerne også holder på lang sigt.
I kostvejledningen lægges der vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Vi følger dig nøje, fra start til slut får du hjælp og vejledning, så du når dit mål.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Ansatte på klinikken

Birgitte Dockner, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

“En glad og stærk krop, lækker nem mad og en hverdag med overskud og glæde er sundhed for mig. Lad mig hjælpe dig med, at finde frem til dit gode liv.”
- Birgitte Dockner, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

Cæcilie Mikkelsen, Klinisk Diætist

"For mig handler sundhed ikke blot om kost og fysisk aktivitet, men lige så meget om velvære og nydelse i livet. Sundhed har forskellig betydning for de fleste, og det skal der skabes plads til. Med mig som diætist vil du ikke opleve strenge restriktioner og forbud, men en livsstilsændring, som skaber balance og plads til netop de ting, som du nyder allermest. Sammen finder vi en løsning, som er tilpasset netop dig, dit liv og dine mål."
- Cæcilie Mikkelsen, Klinisk Diætist

Sophie Østergaard Jensen, Klinisk Diætist

“Jeg ønsker at alle bør opleve den frihed, der er forbundet med at bevæge sig væk fra restriktioner og forbud, og istedet arbejde mod balance og velvære. Jeg står klar til at hjælpe og støtte dig i at nå dit mål, på en måde som er meningsfuld for dig og dit liv.”
- Sophie Østergaard Jensen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Randers

Klinikken ligger sammen med FysioDanmark Randers. Elevator tilgængelig til 4. sal, og herefter trapper op til 5. sal hvor klinikkens lokaler befinder sig. Gratis parkering i 2 timer ved registrering.

DiætistHuset Randers

Niels Brocks Gade 12, 4. sal

8900 Randers

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...