DiætistHuset Rønde

Velkommen hos din diætist i Rønde

Opnå et varigt vægttab med kostvejledning fra kliniske diætister.

Når det gælder om opnå et vægttab og kunne holde vægten efterfølgende, så findes der ikke én løsning som virker for alle. For det, som virker for en person, virker ikke nødvendigvis for anden. Derfor har langt de fleste brug for professionel hjælp og vejledning, for at det lykkes. 

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden, er at de ændringer man foretager er realistiske. Derfor arbejder vi ud fra at intet er forbudt at spise, det handler om mænger og sund fornuft. Samtidig er det vigtigt, at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om.

Hos vores diætist i Rønde får du personlig kostvejledning, der tager udgangspunkt i dig, dine ønsker og vaner. 

Book tid her

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Sidsel Jørgensen, Klinisk Diætist

“Vejen til en varig livsstilsændring er ikke strenge regler, løftede pegefingre og dårlig samvittighed. I min optik er intet forbudt – det handler om mængde og kontekst. Sammen finder vi frem til en holdbar løsning, der giver mening for netop dig og dine præferencer.”
- Sidsel Jørgensen, Klinisk Diætist

Sophie Østergaard Jensen, Klinisk Diætist

“Jeg ønsker at alle bør opleve den frihed, der er forbundet med at bevæge sig væk fra restriktioner og forbud, og istedet arbejde mod balance og velvære. Jeg står klar til at hjælpe og støtte dig i at nå dit mål, på en måde som er meningsfuld for dig og dit liv.”
- Sophie Østergaard Jensen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Rønde

Klinikken ligger overfor Meny, sammen med ProTreatment, og adgang er kørestolvenlig med rampe og der er handicaptoilet. Gratis parkering bag ved klinikken, og indkørsel til parkering ligger lidt længere nede af Hovedgaden.

DiætistHuset Rønde

Hovedgaden 40

8410 Rønde

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...