DiætistHuset Skanderborg

Velkommen hos din diætist i Skanderborg

Succesen bag en holdbar kostændring er produktet af dine daglige vaner. Der er ingen quick fixes, ingen otte dages-kur eller magisk pille.

Hvis du spiser et usundt måltid i dag, giver det ikke det store udslag på vægten i morgen. Men når du dag for dag gentager det, ved at træffe de samme dårlige beslutninger og komme med små dårlige undskyldninger for dig selv, vil de små valg i sidste ende resultere i at vægten stiger.

Der er 2 grunde til, at du på trods af de bedste intentioner kan synes det virker helt umuligt at bryde dine usunde vaner.

1. Du forsøger at ændre det forkerte
2. Du forsøger at ændre dine vaner på den forkerte måde.

Selvom du går i fitnesscenteret 2 uger i træk, vil du stadig være i dårlig form. Resultatet viser sig aldrig hurtigt som vi ønsker det, derfor falder vi tilbage til de gamle rutiner og vaner. Vores kostvaner ligger så indgroet i os og er for langt de fleste svære at lave om på egen hånd. Derfor er det vigtigt med professionel hjælp og vejledning hos en diætist, for at det lykkes.

I DiætistHuset giver vi dig redskaberne til hvordan du skaber nye gode vaner og bryder de dårlige vaner. Gennem dit forløb hjælper vi dig med hvordan du holder fast i de gode vaner hver dag. Læs mere om vores forløb. 

Book tid her – Vi glæder os til at hjælpe dig!

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Ansatte på klinikken

Lilja Overgaard, Cand. Scient. i Human Ernæring og Bachelor i fødevarevidenskab

"Sundhed og velvære omhandler både fysisk og psykisk trivsel. Derfor imødekommer jeg hele dig med alle de udfordringer du står over for. Fortæl mig dine drømme og mål og jeg vil udarbejde en behandlingsplan som realistisk vil føre dig i mål."
- Lilja Overgaard, Cand. Scient. i Human Ernæring og Bachelor i fødevarevidenskab

DiætistHuset Skanderborg

Klinikken befinder sig i den gamle politigård på stueplan og kan tilgås via 3-4 trappetrin. Gratis parkering ved klinikken.

DiætistHuset Skanderborg

Adelgade 38

8660 Skanderborg

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...