DiætistHuset Sønderborg

Velkommen hos din diætist i Sønderborg

Er du også havnet i en ond cirkel, hvor du starter slankekuren forfra hver mandag?

Søde sager smager godt - særligt en kombination med lige dele sødt og fedt som i kiks, is, chokolade og kager.

Det giver både nydelse og beroliger faktisk også dit nervesystem, så har du uro indeni, kan mad faktisk hjælpe på at få dig til at slappe af. Når du spiser, sendes belønningshormoner som dopamin og serotonin ud i kroppen og kan skabe en følelse af glæde, ro og afslapning.

Det er en af de afgørende grunde til at du kan være svært at tabe dig eller hvis du sætter dig for at undgå søde sager. Et forbud i sig selv er derfor sjældent vejen frem - det er simpelthen symptombehandling.

  • Måske du er træt eller stresset - begge dele kan øge trangen til sødt
  • Måske du bruger mad som en belønning, fordi noget har været hårdt
  • Måske du spiser, når du keder dig eller oplever rastløshed eller uro
  • Måske du på andre måder bruger mad for at regulere dine følelser - eller for ikke at mærke dem

Men hvad kan du så sætte i stedet for? Hvad kan du egentlig gøre for at lære dig selv en anden tilgang?

Hos DiætistHuset lærer du at slippe forbuddene, og finde ud af, hvorfor du craver søde sager. Vi arbejder med at finde ud af hvornår, hvordan og hvorfor du spiser på en anden måde, end du egentlig gerne ville. For kun på den måde kan du lave varige kostændringer.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Søren Christiansen, Klinisk Diætist

"Igennem mig skabes et fælles reflektionsrum med mulighed for at ændre og udvikle sig. Det at have en medspiller er den største faktor i at lykkedes med opgaven, og sammen skaber vi den succes."
- Søren Christiansen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Sønderborg

Klinikken befinder sig på 1. sal hos Als Kiropraktor Center, og kan tilgås via trapper og kørestolvenlig elevator. 1 times parkering foran klinikken ved brug af p-skive. 2 timers parkering i ”Borgen” 200 meter væk.

DiætistHuset Sønderborg

Østergade 3

6400 Sønderborg

Det siger kunderne

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...