DiætistHuset Svendborg

Velkommen hos din diætist i Svendborg

Du tror måske, at du er for svag eller har rygrad som en regnorm, når du igen er røget i chokoladen, selv om du havde lovet, at det aldrig ville ske igen! Men nej, det har intet med svaghed at gøre. Det er simpelthen dit vanemønster som går ind og trumfer din fornuft og din beslutsomhed.

Hvis du ønsker at komme væk fra dårlig samvittighed og få et mere afslappet forhold til mad, dig selv og din krop, så kan vi hjælpe dig. Hos DiætistHuset arbejder vi med dine vaner og hjælper dig med finde ud af, hvorfor du craver søde sager eller fastfood. 

Ændring af kostvaner er for de fleste rigtig svært at gøre på egen hånd. Vores diætister coacher og inspirerer dig under hele forløbet. Du får hjælp til hvordan du holder fast i de nye vaner og undgå at falde tilbage i et gammelt mønster, uanset om du har brug for hjælp til opnå et vægttab, få et mere afslappet forhold til mad eller har brug for kostomlægning i forbindelse med sygdom.

På klinikken møder du kun autoriserede kliniske diætister, som har autorisation fra Sundhedsstyrelsen. Du kan derfor regne med at få en skræddersyet og professionel løsning som passer til dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Amalie Gommesen, Klinisk Diætist

''Mit motto er ”intet er forbudt – alt med måde” og derfor vil du ikke møde forbudte fødevarer og restriktioner hos mig, men mere at alt kan lade sig gøre ud fra de rette mængder. Du er eksperten i dit liv, og derfor skal vi i fællesskab finde de løsninger, som passer til dig og dine mål, så du opnår det du ønsker med gode vaner, som er holdbare og realistiske.''
- Amalie Gommesen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Svendborg

Indgangen deles med Front Advokater og kan findes i porten ved Hansted. Klinikken befinder sig på 1. sal og kan tilgås via trapper. 2 timers gratis parkering i Voldgade og betalingsparkering i Valdemarsgade.

DiætistHuset Svendborg

Vestergade 2C, 1.th

5700 Svendborg

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...