Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos DiætistHuset i Svendborg

Du tror måske, at du er for svag eller har rygrad som en regnorm, når du igen er røget i chokoladen, selv om du havde lovet, at det aldrig ville ske igen! Men nej, det har intet med svaghed at gøre. Det er simpelthen dit vanemønster som går ind og trumfer din fornuft og din beslutsomhed.

Hvis du ønsker at komme væk fra dårlig samvittighed og få et mere afslappet forhold til mad, dig selv og din krop, så kan vi hjælpe dig. Hos DiætistHuset arbejder vi med dine vaner og hjælper dig med finde ud af, hvorfor du craver søde sager eller fastfood. 

Ændring af kostvaner er for de fleste rigtig svært at gøre på egen hånd. Vores diætister coacher og inspirerer dig under hele forløbet. Du får hjælp til hvordan du holder fast i de nye vaner og undgå at falde tilbage i et gammelt mønster, uanset om du har brug for hjælp til opnå et vægttab, få et mere afslappet forhold til mad eller har brug for kostomlægning i forbindelse med sygdom.

På klinikken møder du kun autoriserede kliniske diætister, som har autorisation fra Sundhedsstyrelsen. Du kan derfor regne med at få en skræddersyet og professionel løsning som passer til dig.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætist på klinikken

Ane Bennetsen, Klinisk Diætist

"Jeg brænder for at hjælpe dig til at nå DINE mål. Sundhed handler for mig om livskvalitet, overskud, energi og balance mellem det fysiske og det mentale. Hvordan netop du opnår det, finder vi ud af i fællesskab. Hos mig er der ingen løftede pegefingre, forbudte fødevarer eller fordomme, og jeg støtter dig i DIN proces gennem hverdagens op- og nedture."
- Ane Bennetsen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Svendborg

DiætistHuset Svendborg

Vestergade 2C, 1.th

5700 Svendborg

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...