DiætistHuset Tønder

Velkommen hos din diætist i Tønder


Her får du professionel kostvejledning og et resultat der holder!

At spise sundt og tabe sig i vægt behøver ikke at være så svært og besværligt, som man ofte kan læse i ugeblade og på nettet. Hos DiætistHuset i Tønder er vores filosofi, at intet er forbudt, det handler om mængder og sund fornuft. De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er at de ændringer man foretager er realistiske.

Mange af vores kostvaner har vi har taget til os gennem vores opvækst og fastholdt, og er for langt de fleste svære at lave om på egen hånd. Derfor har langt de fleste brug for professionel hjælp og vejledning, for at det lykkes. Vi skræddersyr forløbet så, det passer til dig og hjælper dig med at fastholde din motivation, så du når det mål du ønsker.

På klinikken vejledes i alle aspekter der vedrører mad, sundhed og sygdom. Kostvejledningen varetages af kliniske diætister, der er autoriserede af Sundhedsstyrelsen. Du kan læse mere under behandlingsområder.

Vi glæder os til at se dig!

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Lotte Moldt Johannsen, Klinisk Diætist

"Hvad er sundhed for dig? Sundhed er meget individuelt, og derfor er jeg her for at hjælpe dig med at finde en balance mellem fysisk, psykisk og socialt velværd, og derved finde frem til hvad sundhed og livskvalitet er for dig. "
- Lotte Moldt Johannsen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Tønder

Klinikken befinder sig i stueplan med brede kørestolsvenlige døre, og deler bygning med fysioterapeutklinikken FysioLogisk. 1 times gratis parkering foran klinikken ved brug af p-skive.

DiætistHuset Tønder

Vestergade 73

6270 Tønder

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...