Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne i Varde

Personlig kostvejledning uden løftede pegefingre

I DiætistHuset er vi eksperter i at vejlede omkring sund kost og vores dygtige diætister gør det muligt, at få sundhed og livsnydelse til at gå op i en højere enhed.

Vi giver dig effektive værktøjer, så du kan ændre din kost på en sund og nem måde. Samtidig får du hjælp til hvordan du holder fast i de nye vaner og undgå at falde tilbage i et gammelt mønster, uanset om du har brug for hjælp til opnå et vægttab, få et mere afslappet forhold til mad eller har brug for kostomlægning i forbindelse med sygdom.

Vores behandlingsform og vejledningsprincipper bygger på de nyeste forskningsresultater indenfor sundhed og ernæring. Diætisterne har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er specialuddannet til at kostvejlede omkring mad, sundhed og sygdom. Vi kan derfor skræddersy en kostplan, der passer lige til dig og som derfor er nem at følge.

Vi glæder os til at hjælpe dig med en sundere livsstil.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Karina Matzen, Klinisk Diætist

For mig handler sundhed ikke om restriktioner, forbud eller alt-eller-intet-tanker. Derimod handler det både om livsglæde, livskvalitet samt fysisk og psykisk velvære. I vejledningen tager jeg udgangspunkt i DIG og din hverdag og sammen finder vi frem til de redskaber og værktøjer som kan hjælpe dig til den forandring/mål du ønsker og som også varer ved efterfølgende.
- Karina Matzen, Klinisk Diætist

Camilla Strandbygaard, Klinisk Diætist (På barsel)

“For mig er vejen til sundhed individuel og handler om hvordan man finder overskud, energi og velvære i hverdagen, uden strikse regler og afsavn. Det betyder at der ikke er én metode der virker for alle - men i fællesskab skal vi nok finde lige netop din vej til et sundere liv”
- Camilla Strandbygaard, Klinisk Diætist (På barsel)

DiætistHuset Varde

Der er mulighed for parkering i gården

DiætistHuset Varde

Fiskergade 2F

6800 Varde

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...