Medicinsk vægttab

Du kan booke tid til dit medicinske vægttabsforløb – opstart i Roskilde. Vi udvider løbende til vores andre klinikker.

Opnå et varigt vægttab med medicin

Din vægt i balance

Vælg en indledende samtale eller start nu

Indledende samtale

550 kr.
 • Uforpligtende 15 min. samtale med læge
 • Stil alle dine spørgsmål
 • Online eller på klinikken i Roskilde

Medicinsk vægttabsforløb

12.990 kr.
 • Opstartskonsultation
 • Blodprøve fra læge
 • Recept og receptfornyelse
 • 3 lægekonsultationer
 • VaneSund® forløb
 • Opfølgende samtaler med diætist

Rentefri afbetaling hos Diætisthuset

Du vil gerne investere i din sundhed og det er fantastisk!
Men vi forstår selvfølgelig godt, at det kan være en stor mundfuld, at betale hele beløbet på én gang. 

Derfor giver vi dig muligheden for, at dele din betaling op i mindre bidder over 12 måneder med rentefri afbetaling. 

 • Book en aftale nu. 
 • Meddel din personlige diætist at du ønsker afbetaling.
 • Tilknyt dit kreditkort via betalingslink fra Diætisthuset. 

Finansiering med Sundhed+

En investering i din sundhed vil give dig et stort afkast resten af livet. Som medlem af Sundhed+ kan du ansøge om en kredit til forløb hos Diætisthuset og få bedre råd til at prioritere din sundhed.   

Finansiér din betaling med et lån hos Sundhed+. 

 • Lån op til 50.000 kr. 
 • Få hurtigt svar.
 • Betal over 24-72 mdr.

Sådan starter du dit medicinske vægttabsprogram

Vores medicinske vægttabsforløb varer i 12 mdr. Du kommer gennem vores VaneSund® forløb, hvor du sammen med både lægen og din kliniske diætist vil gennemgå forløbet, der er tilpasset dig, din hverdag og dine behov. Forløbet hos os er nøje tilrettelagt, og derfor kan du ikke kun købe vægttabsmedicinen.

Opstartskonsultationen
Vi følger Lægemiddelstyrelsens anbefalinger for ordinering af medicinen. Det betyder, at dit BMI skal være over 30 – eller over 27, hvis du er i risikogruppen for udvikling af visse livsstilssygdomme, eks. diabetes, forstadier til diabetes, forhøjet blodtryk eller kolesterol, søvnapnø eller hjerte-kar-sygdomme.
Recept fra lægen
Du får en konsultation hos en Diætisthus-læge, som tager en blodprøve med et fingerprik til forundersøgelsen, for at måle dit langtidsblodsukker og kolesteroltal. Lægen udskriver en recept på medicinen til dig. Medicinen fungerer som et supplement til kost- og livsstilsændringer og kan give dig en betydelig hjælp til dit vægttab. Vægttabsmedicinen består af GLP-1-baseret medicin, som er udviklet til type 2-diabetespatienter, og en af medikamentets ”bivirkninger” er, at appetitten nedsættes.
Du kan ikke få udskrevet vægttabsmedicin hos os hvis du er gravid, ammer eller har type-2 diabetes.
Du henter medicinen på apoteket
Du betaler selv for vægttabsmedicinen på apoteket. Omkostningerne til medicinen ligger normalt på omkring 1.300 kr. om måneden, og der er mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen "danmark”.
Start behandlingen
Du starter behandlingen i eget hjem. Lægen udleverer en video samt forklaring på, hvordan du udfører behandlingen. Selve behandlingen består af ugentlige indsprøjtninger med ultratynde nåle.
Opfølgning
Du booker en konsultation med vores diætist, der hjælper dig med at lægge en plan for dit vægttab. Vores konsultationer foregår fysisk og er designet til at imødekomme dine unikke ernæringsmæssige behov, hvilket kan hjælpe dig med at opretholde en sund vægt, der varer ved. Hvis behovet opstår, er der selvfølgelig også mulighed for at tage konsultationen online.
Fastholdelse
Mens du taber dig på vægttabsmedicinen, sørger vi for at holde sig motiveret og hjælpe dig med at fastholde de gode vaner, som du løbende opbygger. I forløbet, der varer 12 mdr. vil vi sammen lægge en plan for dig, der holder dit vægttab.

Vil du starte i medicinsk vægttabsforløb?

FAQ om medicinsk vægttab

Ved medicinsk vægttab anvender du medicin til at støtte dit vægttab. Du anvender en injektionspen en gang om ugen. Medicinen virker ved at øge mæthedsfornemmelsen, og dermed kan du forbedre kontrollen over dit indtag af mad.

Semaglutid er et aktivt stof, der fungerer som en GLP-1-receptoragonist. GLP-1 er et naturligt hormon i kroppen, der regulerer appetitten ved at øge mæthedsfornemmelsen og begrænse fødeindtagelsen, sultfølelsen og trangen til at spise. Når semaglutid introduceres i kroppen, føler du dig hurtigere mæt, og følelsen af sult dæmpes. Det skyldes, at semaglutid får din mave til at tømme sig langsommere, hvilket fører til en reduktion af kalorieindtaget og dermed vægttab. Semaglutid anvendes ofte i GLP-1-baseret medicin, der er udviklet til type 2-diabetes, og en "bivirkning" er, at det begrænser appetitten.
Det er vigtigt at bemærke, at semaglutidbehandlingen skal ses som et supplement til kost- og livsstilsændringer og ikke som en erstatning for vaneændringer og en sund livsstil.

Din egen læge eller vores læge kan sagtens lave recepten til dig, men du betaler selv for din medicin, som du kan hente på apoteket.

Medicinsk vægttab betragtes generelt som sikkert, når det overvåges af certificeret sundhedspersonale. Men som med enhver medicinsk behandling er der potentielle risici og bivirkninger.

Mængden af vægt, du kan forvente at tabe med et medicinsk vægttabsprogram, afhænger af en række faktorer, herunder din startvægt, din medicinske historie og dit engagement i programmet. Nogle personer kan opnå store vægttab på for eksempel 15-20 kilo på et år, men du kan ikke forvente et stort vægttab med slankemedicin alene. Det kræver også, at du lægger din livsstil om og får indarbejdet sunde vaner i dit liv.

Varigheden af et medicinsk vægttabsprogram varierer afhængigt af individet og vægttabsmålet.

Når du starter dit medicinske vægttabsprogram hos Diætisthuset, vil det vare 12 mdr. med efterfølgende opfølgninger.

Ifølge undersøgelser kan vægttabsmedicin resultere i et gennemsnitligt vægttab på 15-17% hos patienter med overvægt eller fedme. Det er væsentligt mere end ved traditionelle vægttabsprogrammer, der normalt resulterer i et vægttab på omkring 5-10%.

Har du flere spørgsmål?

Skriv til vores kundeservice, hvis du har flere spørgsmål eller hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også ringe til os på telefon 51 95 10 12.

Optimér dit vægttab

Med medicin og professionel klinisk vejledning kommer du i mål.