Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere liv

Velkommen hos DiætistHuset på Amager

Skal man undgå kulhydrater hvis man vil tabe sig? Hvor meget skal man egentlig spise på en dag? Kan jeg spise noget som sætter gang i min forbrænding? Måske har du prøve flere gange at ændre på dine kostvaner, men ikke fået de resultater du ønskede. Vi bliver dagligt bombarderet fra aviser og tv med hvad der er sundt og hvad der ikke er. Men det kan være rigtig svært at finde rundt i de ofte modstridende budskaber man hører.

Her i DiætistHuset på Amager står vores dygtige diætist klar til at hjælpe dig. Vores behandlingsform og vejledningsprincipper bygger på de nyeste forskningsresultater indenfor sundhed og ernæring. Når du kommer og får kostvejledning her, så tager vi udgangspunkt i din hverdag og dit liv. At være sund kan defineres på mange måder, så derfor er det nødvendigvis ikke samme diæt alle skal spise.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Ansatte på klinikken

Lotte Schmidt, Klinisk Diætist og cand scient i klinisk ernæring

"Der findes ikke én opskrift der passer til alle. Jeg hjælper dig, til og finde din opskrift på et varigt vægttab, sundere vaner og et sundt forhold til mad og krop. Jeg støtter dig når det bliver udfordrende og hjælper dig med at nå dit mål."
- Lotte Schmidt, Klinisk Diætist og cand scient i klinisk ernæring

Sara Kring, Klinisk Diætist

"En livstilsændring sker ikke fra den ene dag til den anden og derfor vil jeg både være din støtte, din vejleder, og give dig gode råd og værktøjer til et sundere liv - Et liv hvor netop DIG og DIN krops helbred er i fokus, og hvor DU føler dig hørt og respekteret".
- Sara Kring, Klinisk Diætist

Line Jalk, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

"Sundhed og livskvalitet går hånd i hånd. Jeg kan hjælpe dig gennem både opture og udfordringer til at nå lige præcis dit mål - uden restriktioner. Jeg tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så en livsstilsændring føles naturligt og overskueligt"
- Line Jalk, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

DiætistHuset Amager

Klinikken ligger sammen med "Aamodts massage".

DiætistHuset Amager

Amager Landevej 139 C

2770 Amager

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...