Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne på Amager

Vores diætister hjælper dig til at opnår varigt vægttab

DiætistHuset på Amager tilbyder kostvejledning omkring vægttab, elitesport, irriteret tyktarm og PCO/PCOS. Her møder du ingen løftede pegefingre og hokuspokus-kure. Vi udarbejder en kostplan der passer til dig og dine behov, med dokumenteret effekt. Forløbet hos din diætist tilrettelægger vi efter hvad der giver dig det bedste resultat.

Vores behandlingsform og vejledningsprincipper bygger på de nyeste forskningsresultater indenfor sundhed og ernæring. Hos os møder du ingen løftede pegefingre. Vi fokuserer på en holdbar ændring af din livsstil efter princippet: ”Alt er tilladt – men med måde!”

Book din tid i dag – Vi glæder os til at se dig!

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Josefine Chappell, Klinisk Diætist

Vejen til en varig livsstilsændring er for mig ikke gennem strikse regler og slankekurer, men en balance hvor alt med måde er tilladt. Du er eksperten i dit liv, og derfor finder vi i fællesskab en realistisk plan, der passer netop dig. Jeg vil guide dig og er din støtte, også når udfordringerne opstår.
- Josefine Chappell, Klinisk Diætist

DiætistHuset Amager

Klinikken ligger lige ved Meny, hvor du også kan parkere. Klinikkens venteværelse ligger på 1. sal for enden af den lange gang.

DiætistHuset Amager

Vermlandsgade 51

2300 Amager

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...