Din diætist på Amager

Diætisthuset Amager
Vermlandsgade 51
2300 Amager
Tlf.: 51 95 10 12 (kundeservice)
Mail: info@diaetisthuset.dk 

Dine diætister

amager, Amager

Jeg hjælper dig med at nuancere dit forhold til mad, så du kan spise uden skyld og skam. Jeg har mange års erfaring med forstyrret spisning og spiseforstyrrelser og har arbejdet med overspisning, madro og kropsro i snart 3 år. Udover kosten kan jeg også hjælpe dig med at vedligeholde bevægelse og træning. Sammen finder vi en holdbar plan for dig med vaneændringer som du kan holde – ingen quickfixes”

Maia Bjerregaard

Pba. i ernæring og sundhed & cand.scient. i idræt og sundhed
amager, Amager

“Jeg har stort fokus på tanker, følelser og spiseadfærd, og min tilgang til diætbehandling bygger på et helhedsorienteret sundhedssyn. Derfor vil mit udgangspunkt i vejledningen altid tage afsæt i dig, dine ønsker og behov, og i fællesskab finder vi frem til de løsninger som er mest hensigtsmæssige for, at du kan lykkes med at nå dine målsætninger. Jeg arbejder med en anerkendende, nærværende og nysgerrig tilgang, med fokus på muligheder fremfor begrænsninger for at skabe de bedste rammer for en kostomlægning for netop dig.”

Frederikke Rowelt

Klinisk diætist
amager, Amager
På barsel

”Som vejleder møder jeg dig i øjenhøjde og tilpasser forløbet efter dine behov. Jeg brænder for, at du opnår dine mål på en sund og holdbar måde. Jeg vil følge og støtte dig på sidelinjen under hele forløbet. For mig er det vigtigt, at vi i fællesskab finder frem til holdbare vaneændringer og ikke en restriktiv kur, som er svær at holde på sigt.”

Sara Karimi

Klinisk Diætist

Information om klinikken

Du kan parkere ved “Meny” og “Jysk”. Indgangen til klinikken er til venstre for Meny på 1. sal, gennem glasdøren. Dernæst bedes du melde din ankomst via iPad’en og sætte dig i venteværelset (stolene til venstre i ved vinduet).

Hoveddøren er låst før kl. 8.00 og efter kl. 16.00, diætisten vil komme og åbne døren for dig til din tid. Du kan gå igennem Meny i deres åbningstid eller gennem parkeringskælderen op til 1. sal.