fbpx

Kostplan

En kostplan kan være et godt redskab på din rejse mod en sundere livsstil. Men en kostplan er ikke nødvendigvis det rigtige for dig. 

Er kostplanen det rigtige for dig?

Vi tager udgangspunkt i dine madvaner og ønsker, når vi laver din kostplan

Der skal være plads til at spise sammen med andre, uden at skulle tage sin egen mad med

Der bør altid laves plads til fristelser i din kostplan. Det handler om et liv i balance

Kostplaner og vægttab

kostplan, Kostplan

Opbygning af din kostplan

Vi skræddersyr din kostplan efter dine ønsker og behov. Du vil få en kostplan, som lever op til de officielle kostråd og tilrettelægges sådan, at du ikke føler sult eller afsavn. Den laves uden restriktioner for, hvad du kan spise, og hvor du kan spise, så du stadig kan spise sammen med dine kolleger på arbejdet og sammen med din familie derhjemme, uden at du skal til at lave specielle retter til dig selv. Vi tager naturligvis højde for, hvis der er bestemte madvarer, du ikke kan lide eller tåler pga. allergi eller intolerance.

På kostplanen fremgår det, hvor meget du kan spise af de forskellige fødevarer og du får redskaber til, hvordan du nemmere kan bruge dit øjemål. Fødevarerne er angivet i husholdningsmål, så du behøver ikke nødvendigvis at måle og veje alt det du spiser. Det er helt op til dig hvor detaljeret en plan du ønsker. 

Skræddersyet kostplan

FAQ om kostplaner

En kostplan er en planlagt diæt, der består af specifikke fødevarer og portioner, der er designet til at opfylde dine sundhedsmål. Hvis du i samarbejde med din diætist finder ud af, at du skal have en kostplan, er det vigtigt at følge en den, fordi det kan hjælpe dig med at opnå en sund kropsvægt og forbedre din generelle sundhed.

At holde sig til en kostplan kan være udfordrende, men der er nogle tips og tricks, der kan hjælpe dig, som en diætist vil kunne hjælpe dig med at få indarbejdet i din hverdag. Ultimativt handler en kostplan også om vaneændringer, så når du har arbejdet med det i en længere periode, vil du opleve at planen mere eller mindre ligger på rygraden.

Sammen med en diætist bør du justere din kostplan, når du har opnået dine sundhedsmål eller når din livsstil eller sundhed ændrer sig. 

Nogle fælles fejl, som folk begår, når de følger en kostplan, inkluderer at være for restriktive i deres valg af fødevarer, undervurdere deres kaloriebehov og ikke spise nok varieret mad. Det er vigtigt at få en kostplan, der passer til dine individuelle behov og at tage hensyn til dit livsstil og personlige præferencer. 

Har du flere spørgsmål?

Vi anbefaler at du kontakter os inden du booker en tid, for at finde ud af hvad der er den rigtige løsning for dig.
Du kan ringe til os på telefon 51 95 10 12 eller skrive til os her: