fbpx

Diætisthuset

Velkommen til Onlineklinikken

Med vores onlinekonsultationer har du altid direkte adgang til personlig rådgivning fra vores diætister, uanset hvor du befinder dig. Du kan gøre brug af onlineklinikken til specifikke konsultationer eller hele forløb.

Hav din diætist med dig - uanset hvor du er

Online konsultationer med én af vores diætister er praktiske, fleksible og kan gennemføres i ro og mag fra dit eget hjem eller på farten. På den måde kan du måske lettere passe forløbet ind i din hverdag – sådan sikrer vi i fællesskab at du når dine mål. 

I Diætisthusets onlineklinik kan du booke en konsultation med vores fast dedikerede diætist Line, som sidder klar bag skærmen til at hjælpe dig med dine specifikke udfordringer og ønsker. 

Når du booker tid i vores onlineklinik vil tale med en fast diætist, der altid sidder klar bag skærmen til at give dig sparring på kost, livsstil, vaneændringer og de udfordringer, som du oplever igennem forløbet. 

Onlineklinikkens videokonsultationer giver også mulighed for at gennemføre planlagte konsultationer – selv i tilfælde hvor du eller din normale diætist er forhindret i at mødes på klinikken. 

Onlineklinikken tilbyder desuden et kombinationsforløb, hvor du kan kombinere et medicinsk vægttab med et online diætistforløb. Vi ved nemlig, at et vægttab er bedst understøttet, når du formår at skabe sunde og holdbare vaner med en sund kost og livsstil. Du kan læse meget mere om vores kombinationsforløb her

Fordelene ved vores online diætistforløb

Fortsat i tvivl?

Få 15 min. gratis indledende samtale med en diætist