Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne på Frederiksberg

Er du træt af at tankerne om mad og vægt? Vil du gerne have ro på dit spisemønster?

Flere og flere oplever at have et anstrengt forhold til mad og deres krop. Det kan være svært at finde hoved og hale i de anbefalinger vi konstant bliver bombarderet med. Det kan give et konstant tankemylder der præges af tanker om det næste måltid, om inddeling af fødevarer i sundt og usundt, dårlig samvittighed, manglende accept din krop, tanker om din vægt. Kender du det?

Hvis du ønsker at komme væk fra dårlig samvittighed og få et mere afslappet forhold til mad, dig selv og din krop, så kan vi hjælpe dig. Hos DiætistHuset lærer du at slippe forbuddene, og finde ud af, hvorfor du craver søde sager. Vi arbejder med at finde ud af hvornår, hvordan og hvorfor du spiser på en anden måde, end du egentlig gerne ville. For kun på den måde kan du lave varige kostændringer

At ændre kostvaner er for de fleste rigtig svært at gøre på egen hånd. Vores diætister coacher og inspirerer dig under hele forløbet. Du får hjælp til hvordan du holder fast i de nye vaner og undgå at falde tilbage i et gammelt mønster, uanset om du har brug for hjælp til opnå et vægttab, få et mere afslappet forhold til mad eller har brug for kostomlægning i forbindelse med sygdom.

Læs mere under vores behandlingsområder – Vi glæder os til at se dig!

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Nadja Schou Jørgensen, Klinisk Diætist

"Mad og sundhed kan være mange ting; brændstof til krop og hjerne, velvære, belønning, straf, samvær, hygge eller noget helt andet. Lad os sammen finde ud af, hvad det er for dig og lad os sammen finde balancen i dit liv. En ting er sikkert - alt er tilladt, men med måde"
- Nadja Schou Jørgensen, Klinisk Diætist

Signe Aggerholm, Klinisk Diætist

"Sundhed for mig er at have det godt med sig selv, både fysisk og psykisk. Jeg mener at vejen til forandring og et sundere liv er individuel. Derfor er det vigtigt for mig at de mål og livsstilsændringer som vi i fællesskab kommer frem til, tilpasses din hverdag og sker i dit tempo."
- Signe Aggerholm, Klinisk Diætist

Helena Lang Jensen, Klinisk Diætist

“Et sundt liv er en balance mellem til- og fravalg. Jeg fokuserer på at give konkrete redskaber til en hverdag uden afsavn og med velvære – en holdbar løsning til dine mål og dit liv.”
- Helena Lang Jensen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Frederiksberg

Klinikken ligger sammen med Frederiksberg Privatklinik. Der er busstoppested tæt ved klinikken og god mulighed for at parkere.

DiætistHuset Frederiksberg

Godthåbsvej 109 A

2000 Frederiksberg

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...