Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos diætisterne på Frederiksberg

Er du træt af at tankerne om mad og vægt? Vil du gerne have ro på dit spisemønster?

Flere og flere oplever at have et anstrengt forhold til mad og deres krop. Det kan være svært at finde hoved og hale i de anbefalinger vi konstant bliver bombarderet med. Det kan give et konstant tankemylder der præges af tanker om det næste måltid, om inddeling af fødevarer i sundt og usundt, dårlig samvittighed, manglende accept din krop, tanker om din vægt. Kender du det?

Hvis du ønsker at komme væk fra dårlig samvittighed og få et mere afslappet forhold til mad, dig selv og din krop, så kan vi hjælpe dig. Hos DiætistHuset lærer du at slippe forbuddene, og finde ud af, hvorfor du craver søde sager. Vi arbejder med at finde ud af hvornår, hvordan og hvorfor du spiser på en anden måde, end du egentlig gerne ville. For kun på den måde kan du lave varige kostændringer

At ændre kostvaner er for de fleste rigtig svært at gøre på egen hånd. Vores diætister coacher og inspirerer dig under hele forløbet. Du får hjælp til hvordan du holder fast i de nye vaner og undgå at falde tilbage i et gammelt mønster, uanset om du har brug for hjælp til opnå et vægttab, få et mere afslappet forhold til mad eller har brug for kostomlægning i forbindelse med sygdom.

Læs mere under vores behandlingsområder – Vi glæder os til at se dig!

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Cecilie Højland, Klinisk Diætist

"Sundhed er mange ting - for mig er det særligt at tankerne om mad ikke fylder for meget i min hverdag. For dig kan det være noget helt andet. Sammen finder vi en holdbar livsstilsændring, som er realistisk og passer ind i din hverdag."
- Cecilie Højland, Klinisk Diætist

Julie Thougaard Jensen, Klinisk Diætist

"I et samarbejde kan vi afhjælpe de ernæringsrelaterede problemer du oplever, og du kan opnå succesoplevelser. Min tilgang er, at livsstilsændring skal være fri for skyld og skam, det skal være sjovt, og der skal være resultater. Sund livsstil er bla. et balanceret forhold til motion, mad og måltider. Sammen kan vi finde en meningsfuld sund livsstil for netop dig.”
- Julie Thougaard Jensen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Frederiksberg

Klinikken ligger sammen med Frederiksberg Privatklinik. Der er busstoppested tæt ved klinikken og god mulighed for at parkere.

DiætistHuset Frederiksberg

Godthåbsvej 109 A

2000 Frederiksberg

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...