fbpx

Klinikker

Vi er Danmarks førende diætistkæde med +20 klinikker fordelt over hele Danmark. I vores klinikker kan du møde vores dygtige kliniske diætister og kostvejledere, der står klar til at give dig den bedste kostvejledning. Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores klinikker.

Når du vælger en af vores klinikker, er du sikker på at få en professionel kostvejledning. Du og din personlige diætist fastsætter i fællesskab realistiske mål, så du gennem hele forløbet vil føle dig motiveret og løbene vil kunne se resultater, uanset hvad dit mål er. Er du klar til at tage skridtet mod en sundere livsstil? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Alle vores diætister og ernæringskonsulenter har en længerevarende uddannelse på minimum 3 ½ år med speciale i kost og ernæring. Vores team af diætister består af både kliniske diætister med autorisation fra Sundhedsstyrelsen, kandidater med speciale i kost og ernæring (cand.scient) eller bacheloruddannede med speciale i ernæring og sundhed. Det er din garanti for at du får en professionel kostvejledning uanset hvilken af vores klinikker, du vælger.