fbpx

Hjerte-kar problemer

Vi forstår, at det kan være udfordrende at leve med en hjerte- kar problemer, men med den rigtige information og støtte er det muligt at leve et sundt og tilfredsstillende liv.

Afhjælp hjerte-kar-symptomerne med kosten

Dit hjerte i balance

Symptomer på hjerte-kar-problematikker

hjertevenlig kost, Hjerte-kar problemer

Giv dit hjerte og dine blodkar de bedste forudsætninger

FAQ om hjerte-kar sygdomme

Hjerte-kar-problematikker er en række symptomer, der påvirker hjertet og blodkarrene, herunder koronararteriesygdom. Det kan lede til hjerteanfald, slagtilfælde og/eller hypertension.

En diætist kan give personlig vejledning i, hvordan du forbedrer din kostsammensætning for at reducere symptomer og risiko for udvikling af hjerte-kar-sygdomme.

Faktorer, der øger risikoen for udvikling af hjerte-kar-sygdomme, omfatter rygning, højt blodtryk, højt kolesteroltal, fedme og fysisk inaktivitet. Derfor er det vigtigt, at man omlægger sin livsstil og får implementeret nogle gode, holdbare vaner i tide

Symptomer på hjerte-kar-sygdom kan omfatte brystsmerter, åndenød, hjertebanken, træthed og episoder med besvimelse. Hvis du oplever nogen af disse symptomer, er det vigtigt at søge lægehjælp straks.

Ja, en diætist kan også give vejledning om andre aspekter af dit helbred, såsom motion, stresshåndtering og meget mere. Vi vil i samspil med dig lave et skræddersyet forløb, hvor du vil opnå bedre sundhed og velvære i relation til dine kardiovaskulære problematikker.

Har du flere spørgsmål?

Skriv til vores kundeservice, hvis du har flere spørgsmål eller hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også ringe til os på telefon 51 95 10 12.

Pas på dit hjerte

Dit hjerte er et af de vigtigste organer i din krop – pas på det.