Diætist Huset
Menu

Din vej til et sundere liv

Velkommen hos DiætistHuset i Randers

Personlig kostvejledning uden løftede pegefingre

Vores dygtige diætister og kostvejledere gør det muligt at få sundhed og livsnydelse til at gå op i en højere enhed. Det er ikke altid nødvendigt med en fuldstændig omlægning af kosten, ofte er det små justeringer, der skal til. Hos DiætistHuset i Randers fokuserer vi på ændring af livsstil. Vi hjælper dig til at få indarbejdet sundere kostvaner der gør, at ændringerne også holder på lang sigt.
I kostvejledningen lægges der vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Vi følger dig nøje, fra start til slut får du hjælp og vejledning, så du når dit mål.Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Ansatte på klinikken

Pia Andersen, Klinisk Diætist

"Nemme, hurtige og billige løsninger kan sagtens være hensigtsmæssige. Det vigtigste er, at løsningerne er realistiske og tager udgangspunkt i dig og dit liv. Et forløb ved mig fokuserer på, at vi sammen finder frem til netop de løsninger, der hjælper dig med at nå dit mål."
- Pia Andersen, Klinisk Diætist

Birgitte Dockner, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

“En glad og stærk krop, lækker nem mad og en hverdag med overskud og glæde er sundhed for mig. Lad mig hjælpe dig med, at finde frem til dit gode liv.”
- Birgitte Dockner, Professionsbachelor i ernæring og sundhed

DiætistHuset Randers

Klinikken ligger sammen med Randers Fysioterapi.

DiætistHuset Randers

Niels Brocks Gade 12, 4. sal

8900 Randers

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...