DiætistHuset Viborg

Velkommen hos din diætist i Viborg

Professionel vejledning om kost og sundhed til dine behov!

Den rigtige kost betyder meget for din dagligdag, dit helbred og dit humør. Men det kan være meget svært at ændre vanerne i hverdagen, så de også holder på sigt. Vores kliniske diætister og kostvejledere guider dig til en kostomlægning med resultater, der er holdbare. Vi tager nemlig udgangspunkt i dig og giver dig redskaber og værktøjer til at få succes uden sultekure og løftede pegefingre!

Hos DiætistHuset i Viborg arbejder vi professionelt med sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Du kan derfor forvente, at der bliver taget godt hånd om dig, din sundhed og dine behov.

Vi kan blandt andet hjælpe med at opnå et holdbart vægttab for både voksne og børn, optimering af kosten i forhold til træning og sport, allergi, mave/tarm-gener, PCO/PCOS, forhøjet kolesterol og meget mere. Læs mere under behandlingsområder.

Vi glæder os til at hjælpe dig til en sundere livsstil.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Helena Lang Jensen, Klinisk Diætist

“Et sundt liv er en balance mellem til- og fravalg. Jeg fokuserer på at give konkrete redskaber til en hverdag uden afsavn og med velvære – en holdbar løsning til dine mål og dit liv.”
- Helena Lang Jensen, Klinisk Diætist

Lilja Overgaard, Cand. Scient. i Human Ernæring og Bachelor i fødevarevidenskab

"Sundhed og velvære omhandler både fysisk og psykisk trivsel. Derfor imødekommer jeg hele dig med alle de udfordringer du står over for. Fortæl mig dine drømme og mål og jeg vil udarbejde en behandlingsplan som realistisk vil føre dig i mål."
- Lilja Overgaard, Cand. Scient. i Human Ernæring og Bachelor i fødevarevidenskab

Michael Schmidt, Klinisk Diætist

"Der findes ikke en færdig løsning på hvad det sunde liv er. Derfor tager jeg udgangspunkt i dine behov og din hverdag. Sammen skaber vi en fleksibel løsning uden forbud og dårlig samvittighed, hvor du kan nå dine mål gennem en realistisk plan."
- Michael Schmidt, Klinisk Diætist

DiætistHuset Viborg

Klinikken kan tilgås via automatisk hoveddør og elevator. Gode parkeringsmuligheder med blandt andet en parkeringskælder. 2 timers gratis parkering ved brug af p-skive.

DiætistHuset Viborg

Toldboden 1, 2. sal

8800 Viborg

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...