Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livsstil

Velkommen hos DiætistHuset i Viborg

Professionel vejledning om kost og sundhed til dine behov!

Den rigtige kost betyder meget for din dagligdag, dit helbred og dit humør. Men det kan være meget svært at ændre vanerne i hverdagen, så de også holder på sigt. Vores kliniske diætister og kostvejledere guider dig til en kostomlægning med resultater, der er holdbare. Vi tager nemlig udgangspunkt i dig og giver dig redskaber og værktøjer til at få succes uden sultekure og løftede pegefingre!

Hos DiætistHuset i Viborg arbejder vi professionelt med sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Du kan derfor forvente, at der bliver taget godt hånd om dig, din sundhed og dine behov.

Vi kan blandt andet hjælpe med at opnå et holdbart vægttab for både voksne og børn, optimering af kosten i forhold til træning og sport, allergi, mave/tarm-gener, PCO/PCOS, forhøjet kolesterol og meget mere. Læs mere under behandlingsområder.

Vi glæder os til at hjælpe dig til en sundere livsstil.Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

Carina Andersen, Klinisk Diætist

“Sundhed handler for mig om trivsel, glæde, energi og balance. Der skal være plads til både basis, “sjov” og altid nydelse. Vi kan ikke udelukkende leve af broccoli og gulerødder. Fanatisme er for mig det modsatte af sundhed.”
- Carina Andersen, Klinisk Diætist

Birgitte

“En glad og stærk krop, lækker nem mad og en hverdag med overskud og glæde er sundhed for mig. Lad mig hjælpe dig med, at finde frem til dit gode liv.”
- Birgitte

DiætistHuset Viborg

DiætistHuset Viborg

Toldboden 1, 2. sal

8800 Viborg

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...