DiætistHuset Esbjerg

Velkommen hos din diætist i Esbjerg

Her får du professionel kostvejledning med sund fornuft!

Vores diætist i Esbjerg fokuserer på ændring af livsstil og du får hjælp til at få indført sundere kostvaner. Her bliver du ikke mødt af løftede pegefingre eller fordomme. At spise sundt og tabe sig i vægt behøver ikke at være så svært og besværligt, som man ofte kan læse i ugeblade. Vores filosofi er, at intet er forbudt, det handler om mængder og sund fornuft.
Vi skræddersyr forløbet så, det passer til dig og hjælper dig med at fastholde din motivation, så du når det mål du ønsker. Kostvejledningen varetages altid af kliniske diætister, der er autoriserede af Sundhedsstyrelsen. På klinikken vejledes i alle aspekter der vedrører mad, sundhed og sygdom. Du kan læse mere under behandlingsområder.

Vi glæder os til at se dig!

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Kimmi Høgh, Klinisk Diætist

"For mig er vejen til en holdbar livsstilsændring ikke forbundet med slankekure og strikse regler. Din krop er din ven og venner behandler man med kærlighed og respekt. Jeg vil hjælpe dig til at finde en sund livsstil, hvor der stadig er plads til f.eks. et glas vin, lidt søde sager eller en pizza. Det handler om, at intet er forbudt, men at finde en sund og naturlig balance, så det ikke føles som en straf at tabe sig. "
- Kimmi Høgh, Klinisk Diætist

Pernille Plougstrup, Klinisk Diætist

“Sundhed er ikke bare lig med broccoli og gulerødder. Det handler ikke kun om hvad kroppen har behov for, men også om velvære og dét, der giver glæde i hverdagen for den enkelte. Derfor ser sundhed heller ikke ens ud for os alle. Jeg glæder mig til, at vi sammen finder vejen til DIN sundhed.”
- Pernille Plougstrup, Klinisk Diætist

DiætistHuset Esbjerg

Klinikken ligger sammen med "Klinik for fysioterapi og træning" og kan tilgås via trapper. Døren til klinikken kan åbnes udefra og står som regel åben om sommeren. Ved receptionen kan klinikken findes ved at følge gangen på højre hånd. Parkeringsplads tilgængeligt ved klinikken.

DiætistHuset Esbjerg

Storegade 52

6700 Esbjerg

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...