DiætistHuset Roskilde

Velkommen hos din diætist i Roskilde

Vi skræddersyr din kostplan og hjælper dig til et varigt vægttab

Hos DiætistHuset i Roskilde kan du sætte forventningerne højt. Vi yder professionel kostvejledning og hjælper dig til at nå dine mål, hvad enten du vil tabe dig i vægt, optimere dine sportspræstationer eller blive mavesmerterne kvit.

Vi udarbejder en personlig kostplan, der er tilpasset dine ambitioner og ressourcer – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.

I vores vejledning til personer der ønsker vægttab arbejder vi efter princippet – Alt er tilladt – men med måde! Der er intet der er forbudt at spise, det handler om at tilpasse mængderne efter dit behov og din hverdag.

På klinikken møder du kun autoriserede kliniske diætister, som har autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at vejlede i kost, sygdom og sundhed. Du kan derfor forvente en skræddersyet og professionel løsning som passer til dig.

Priser

Priser

I DiætistHuset kan du skræddersy dit forløb, så det passer netop til dig og dit behov. Efter din opstartskonsultation kan du frit vælge mellem vores abonnementer og klippekort.

Se vores priser

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Diætister på klinikken

Michelle Jeppesen, Klinisk Diætist

''Jeg lægger stor vægt på det hele menneske i min tilgang til kost- og livsstilsændring. Jeg tror på, at det fysiske og psykiske er tæt forbundet, når det gælder sundhed. Jeg mener, at vejen til en sund kost og livsstil er individuel, og derfor skal være tilpasset til dit liv og dine behov. Sammen skaber vi en livsstilsændring, du kan føle dig tilpas og tryg i, gennem hele livet, uden at føle afsavn. Mit mål, er at du når dit mål!''
- Michelle Jeppesen, Klinisk Diætist

Line Fredsted Enevold, Klinisk Diætist

''En ting er kostændringer, en anden ting er vedvarende kostændringer. Det vigtige er, at ændringen bliver din fremtid, for at opnå sunde og langtidsholdbare vaner som passer til dit liv''
- Line Fredsted Enevold, Klinisk Diætist

Charlotte Skjold Ravn, Klinisk Diætist

“Hvis bare...” - hvor mange gange er dine tanker startet sådan? Her i klinikken kan vi hjælpes ad med at finde løsninger til dine sundhedsmæssige udfordringer. Og endelig få vendt “hvis bare” til “endelig lykkedes det”!
- Charlotte Skjold Ravn, Klinisk Diætist

Clara Gravfort, Klinisk Diætist


- Clara Gravfort, Klinisk Diætist

DiætistHuset Roskilde

Klinikken ligger på gågade oppe over "Meny" og kan tilgås via trapper. 2 timers gratis parkering på Schmeltz plads. Husk at sætte Easypark til.

DiætistHuset Roskilde

Skomagergade 13, 1. tv

4000 Roskilde

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...