Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livsstil

Velkommen hos diætisterne i Roskilde

Vi skræddersyr din kostplan og hjælper dig til et varigt vægttab

Hos DiætistHuset i Roskilde kan du sætte forventningerne højt. Vi yder professionel kostvejledning og hjælper dig til at nå dine mål, hvad enten du vil tabe dig i vægt, optimere dine sportspræstationer eller blive mavesmerterne kvit.

Vi udarbejder en personlig kostplan, der er tilpasset dine ambitioner og ressourcer – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.

I vores vejledning til personer der ønsker vægttab arbejder vi efter princippet – Alt er tilladt – men med måde! Der er intet der er forbudt at spise, det handler om at tilpasse mængderne efter dit behov og din hverdag.

På klinikken møder du kun autoriserede kliniske diætister, som har autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at vejlede i kost, sygdom og sundhed. Du kan derfor forvente en skræddersyet og professionel løsning som passer til dig.

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længden og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

Nanna Hannibal, Klinisk Diætist

"Ved at se muligheder frem for begrænsninger, kan vi sammen skabe rammerne for et sundere liv, hvor det er dine ønsker og behov der er i centrum. For at skabe nogle vedvarende livsstilsændringer, hvor intet er forbudt og alt er muligt, sætter jeg i min kostvejledning fokus på simple vaneændringer, frem for strenge spiserestriktioner".
- Nanna Hannibal, Klinisk Diætist

Helena Lang Jensen, Klinisk Diætist

“Et sundt liv er en balance mellem til- og fravalg. Jeg fokuserer på at give konkrete redskaber til en hverdag uden afsavn og med velvære – en holdbar løsning til dine mål og dit liv.”
- Helena Lang Jensen, Klinisk Diætist

Nadja Romar, Klinisk Diætist og bachelor i idræt

"For mig er sundhed at trives med sig selv, hvor motion og kost indgår som kernebegreber, og der er plads til de gode ting og hygge i hverdagen. Jeg tager udgangspunkt i dine ønsker, og sammen skaber vi et forløb som du kan føle dig tryg i, med en plan, som passer ind i din livsstil, hvor fokus er på muligheder, frem for barrierer."
- Nadja Romar, Klinisk Diætist og bachelor i idræt

Stine Johansen, Klinisk Diætist

"Sundhed handler for mig om at være i balance. Det skal være ukompliceret, og der skal være plads til at leve. Jeg har fokus på dig og dine ønsker, og sammen finder vi frem til de ændringer som passer til dit liv."
- Stine Johansen, Klinisk Diætist

DiætistHuset Roskilde

Klinikken ligger på gågade oppe over "Meny"

DiætistHuset Roskilde

Skomagergade 13, 1. tv

4000 Roskilde

Kundeudtalelser

Camilla Nordam Heuseler

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Camilla Nordam Heuseler

Kjeld Severinsen

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 51 95 10 12 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...